Sahibinden.com daki sıfır ekran kartları

Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar selamın aleyküm pc toplamak icin ikinci el ekran kartı bakarken 20bin tl ye 3080 ekran kartı buldum ve satıcı sıfır kapalı kutu ilk siz açacaksınız yazmış devamıda 3080 nin her türlü modeli sıfır olarak var gözüküyor bu fiyatlara bu ekran kartı normalmi sizce

Ekler

• 23358.webp
    23358.webp
    132.7 KB · Hit: 109
3080 e 20 verecek kadar zengin değilim.
5070 ti alırım taksitle. Yine vermem.
Sıfır olamaz imkansıza yakın.

Aradaki fiyat farkı çok fazla ben genelde cs 2 oynuyorum 4k oyun oynama gibi bir istegim yok ama almışken iyi bir şey almak daha mantıklı geliyor
Eski karta yatırım yapmayın. 6xxx serisi çıkarsa bu kartların selası okunur. Ha volorant oynarsın da. Satarken de para etmeli kart.
Tercih senin. 5060 ti 8gb bile alsan o karttan nesil olarak üstün , elektrik kazancı , teknoloji si dlls , fg bile fark atar.

Bu arkadaşlara bulaşmayın. Sizlere abi nasihati..

Arkadaşlar selamın aleyküm pc toplamak icin ikinci el ekran kartı bakarken 20bin tl ye 3080 ekran kartı buldum ve satıcı sıfır kapalı kutu ilk siz açacaksınız yazmış devamıda 3080 nin her türlü modeli sıfır olarak var gözüküyor bu fiyatlara bu ekran kartı normalmi sizce
Bu firmaya inanmayın, 3 senedir farklı firma isimleriyle farklı hesaplarla aynı konumdan satış yapıyorlar.
Ayrıca 2026 yılında sıfır 3080 bulamazsınız! Bu adamlar yüksek ihtimalle kartları temizleyip kutulayıp dışına jelatin çekiyorlar. Sıfır diye bir şey yok oyuna gelmeyin.
Bakın kart çatır çatır çalışıyor olabilir. Bu konuda bir şey diyemem ama bu beylikdüzü cumhuriyet mah. adresine çok yakın olduğum için takipteyim bu herifleri, 2-3 yıldır fink atıyorlar sarı sitede.

Bu firmaya inanmayın, 3 senedir farklı firma isimleriyle farklı hesaplarla aynı konumdan satış yapıyorlar.
Ayrıca 2026 yılında sıfır 3080 bulamazsınız! Bu adamlar yüksek ihtimalle kartları temizleyip kutulayıp dışına jelatin çekiyorlar. Sıfır diye bir şey yok oyuna gelmeyin.
Bakın kart çatır çatır çalışıyor olabilir. Bu konuda bir şey diyemem ama bu beylikdüzü cumhuriyet mah. adresine çok yakın olduğum için takipteyim bu herifleri, 2-3 yıldır fink atıyorlar sarı sitede.
Peki attığım linkteki n11 deki nasıldır aynımıdır

3080 sıfır mı olur la:D

3080 yerine 9060xt al sıfır 3080 yoktur bu arada

Zamanında satılamayan ilaki olmuştur mesela ben sanayide calisiyorum lastikçiler sıfır ama raf ömrü dolmuş lastikleri ucuza veriyordu
3080'nin mining döneminin zirve yaptığı dönemlerde gpu stok sorunlarının yaşandığı yıllarda çıkmış olmasından ötürü, olamaz hocam öyle bir şey. O dönemler bu kartlar zaten bulunamadığı gibi oyuncular için mining yapamayan LTE modellerini çıkarmaya başlamışlardı. 3000 serisinde bırakın sıfır kart bulmayı, termal değerleri temiz kart bulmak bile samanlıkta iğne aramaya benzer. Uzak duracağım ilk seri 3000 serisidir ikinci elde.

Ayrıca 3080 modeli gddr6x gibi aşırı ısınan vramlere sahip olup o dönem soğutmada firmaların tabiri caizse bir tarafları çatlamışdır. Düşünün Micron ram üreticisi ramlerinin 105 derecede ideal şekilde çalışacağını açıklamıştır. Ki bende 3080 kullandım bellekler 105 dereceydi. Ama msi ın yapamadığını yapıp 80 e indirmiştim. :D Şuan kenarda atıl olarak yatıyor Msi suprim 3080. Ayrıca ptm upgrade i bile yaptım o karta. Memorylere bakır plaka modu yaptım. Buz gibi oldu kart ama hayvan gibi masraf çıkarttı. Girecekseniz böyle bir 3080 macerasına bu fiyatlardan girin.

Ben hiç kimseye ikinci elde gddr6x vramli nvidia kartlarını önermem.

Geri