3000 TL Ye Mouse Ve 1000 TL'Ye Kadar Mouse Pad Önerisi

Kanıtınız varmı hocam Çin'de üretildiğine dair 🙂? Fiyatının en iyi kaymaz tabanı Xrades'te. Kumaş olarak ta çok başarılar. Kendimde var oradan biliyorum.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yapı kalitesi olarak kötü. Ayrıca biraz daha çıkıp yeni n54 serisi MCU modeller bulunuyor. Bu fiyatlandırma mantıksız.
3kya 3950 li sensörlü mouse yok belirteyim bunlar istisna

Hocam bu mouse çok büyük duruyor ya ben biraz daha zarif bişey arıyorum ve dongle da çıkmıyor ha zaten 8k kullanmayacağım ama ekstra özellik sonuçta.

Bu mouseu ben de gördüm hocam bu rawm es21 pro ve mchose l7 ultra plus arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir?

Xrades hakkında bi bilginiz var mı hocam speed istiyorum da mouse padi en hızlısı hangisidir bu bütçede?
Cekebiliyorsan mchose A7 Çek

Kanıtınız varmı hocam Çin'de üretildiğine dair 🙂? Fiyatının en iyi kaymaz tabanı Xrades'te. Kumaş olarak ta çok başarılar. Kendimde var oradan biliyorum.

Yapı kalitesi olarak kötü. Ayrıca biraz daha çıkıp yeni n54 serisi MCU modeller bulunuyor. Bu fiyatlandırma mantıksız.
Öncelikle mantıksız demeniz yanlış paw 3395 ile bana burda paw 3950lili mouseu karşılaştırıyorsunuz şimdi aralarında fark yok muhabbetine girmeyin ona bakarsanız n52 mcu ile n54 mcu arasında fark yok diyelim olur mu atk A9 alınabilecek bir seçenek evet nerdeyse atk nin 4 tane mouseun kullandım bu modelinin 3 mouse diğer modellerden ayrı kullandım önerebilirim ama bana göre eğer 1khzde kullanılacaksa benim attığım daha mantıklı olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,344
Üyeler
196,938
Son üye
famen
Geri