mornix
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,063
3kya 3950 li sensörlü mouse yok belirteyim bunlar istisnaKanıtınız varmı hocam Çin'de üretildiğine dair? Fiyatının en iyi kaymaz tabanı Xrades'te. Kumaş olarak ta çok başarılar. Kendimde var oradan biliyorum.
![]()
Kensei Takoskull Mousepad
Kensei TakoSkull 50x50 cm hybrid gaming mousepad. Profesyonel oyuncular için üstün hız, stabil kontrol ve geniş hareket alanı sunan performans odaklı mousepad.kensei.gg
![]()
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yapı kalitesi olarak kötü. Ayrıca biraz daha çıkıp yeni n54 serisi MCU modeller bulunuyor. Bu fiyatlandırma mantıksız.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Cekebiliyorsan mchose A7 ÇekHocam bu mouse çok büyük duruyor ya ben biraz daha zarif bişey arıyorum ve dongle da çıkmıyor ha zaten 8k kullanmayacağım ama ekstra özellik sonuçta.
Bu mouseu ben de gördüm hocam bu rawm es21 pro ve mchose l7 ultra plus arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir?
Xrades hakkında bi bilginiz var mı hocam speed istiyorum da mouse padi en hızlısı hangisidir bu bütçede?