Sorunun kök sebebini buldum: CPU ve GPU yükseltmelerinin aksine, RAM yükseltmelerinde ürün başına 2-3 farklı modül seçeneği olabiliyor (ör. 2x16GB, 2x32GB gibi). Sistemim şu an her bir RAM modülünün fiyatını ayrı ayrı okuyamadığı için, RAM yükseltmesini doğru şekilde fiyata dahil edemiyor.
Bu sebeple, "yükseltme seçenekleri" filtresini açıp aynı anda RAM kapasitesi filtresi de uyguladığınızda bahsettiğiniz sistem gibi base RAM'i sizin seçtiğinizden farklı olan ürünler listeye dahil edilmiyor. Yani 16GB base + 32GB upgrade seçeneği olan bir gaming-gen sistemi, 32GB filtresinde gözükmüyor.
Açıkçası mevcut altyapıda buna henüz bir çözüm bulamadım, bunun için kusura bakmayın. Üzerinde çalışmaya devam ediyorum, RAM modül fiyatlarını ürün detayından çekebileceğim bir yöntem bulduğumda sorunu gidereceğim.
Tekrar teşekkür ederim, bu tür detaylı geri bildirimler sistemi geliştirmek için çok değerli.
Biraz karışık yazmış olabilirm bir sistemde RAM 2-4 adet olarak gelebiliyor ve sistemim her bir modülün tek fiyatını okuyamıyor. Bu yüzden RAM yükseltmesi uygulandığında ürünün son fiyatını hesaplayamıyorum.