🔥İndirim İstikbal Lina Çalışma Masası Demir Ayaklı 1.499 TL

Fiyata aldanmayın kalitesiz masa. Salınımı yüksek malzemesi ince. Gidin bir sanayi sitesine marangozdan dilediğiniz ölçüde mdf alın, bir ferforjeciden de ölçüye göre çelik profilden ayak kestirin ve birleştirmesini isteyin. Bundan 10 kat sağlam olacaktır max tutacağı 2000 tldir. Bir marangozun kesip şerit çekmesi 15 dakikasını almaz, bir demir ustasının ayak kesip puntolaması yarım saatini almaz. Boyayı da genelde bedavaya yapar

Benim iki masam var biri evdemo buket lux masa sunta olmasina rağmen taş gibi masa ben çok beğeniyorum öneririm. Diğer masamıda marangozda mdfden yaptırdım onun kadar kullanışlı değil

ceremical al geç ayakları emanet duruyor

Benim sistemi koysam üstüne çöker bence değmez

Bunun üstünde anca hobi yapılır, pc kullanılmaz. çizimdir, birşeyler toplama, tamir etme vs için alınır tabi.

Bu masadan sağlamlık beklemek mantıksız zaten fotoğraflarından bile belli ben sallanıyorum diye bağırıyor. Bir şekilde bu veya benzeri bir masa aldıysanız ve kullanmanız gerekiyorsa atmaya kıyamıyorsanız en temiz çözüm duvara sabitlemektir iki tane L köşe demiri alın ve duvara sabitleyin şu ilandaki kötü masa bile canavar gibi sağlam oluyor bu durumda. İhtiyacı olan birinin işine yarar diye böyle bir bilgi salladım ortaya.

Maliyeti 300 400 hadi 500tl sattıkları fiyata bak

Değmez, bunu 3 yıldır kullanıyorum dayanıklılık olsun büyüklük olsun kesinlikle alın derim çok memnunum

1778248577664.webp

bilgisayar masası olması için uygun değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,895
Üyeler
196,844
Son üye
caner1983
Geri