❌İndirim Bitti! 12412 TL Koorui G2741L 27 İnç Monitör, (UHD 160Hz/FHD 320Hz)

%94 DCI-P3, %90 Adobe RGB ve %100Srgb çıkıyor. Bu değerler gigabyte m27up, asus xg27ucs gibi monitörler ile benzer değerler aradaki farkı çoğu kişi görmez bile. Yani muadilleriyle aynı renk gamutuna sahip. Bu fiyat için mükemmel. Alıntıyı görüntüle
aldım ben hocam amazon satıcı diye açılçası 11200e geldi FAZEON gönlümden geçen olsada 2 tane ihtiyacım var 4k ips monitor beğenirsem birtane daha alıcam.

Srgb'yi kasıtlı olarak limitlemişler gibi geldi. Benzer dci-p3 ve Adobe rgb değerlerini sağlayan panellerin srgb değeri %100 üstü uçuk oluyor.

Fiyatına göre hayır diyemeyeceğim bir model olduğu için kaptım 😂
Bu coverage değeri renk kapsamı %100'ü aşamaz. Sizin bahsettiğiniz volume değeri bunu test etmemişler kısıtlama yok. Sadece ölçülmemiş.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aldım ben hocam amazon satıcı diye açılçası 11200e geldi FAZEON gönlümden geçen olsada 2 tane ihtiyacım var 4k ips monitor beğenirsem birtane daha alıcam.
Fazeon Amazonda ise alınır yan yana koyulup farkı görürsün. Ama gaming gen, İtopya vs üzerinden alacaksan iade de uğraştırabilirler.

Bu coverage değeri renk kapsamı %100'ü aşamaz. Sizin bahsettiğiniz volume değeri bunu test etmemişler kısıtlama yok. Sadece ölçülmemiş.
O zaman bu fiyat bandı için harika değerler.

Glossy QD-Oled ile birlikte kullanmayı planlıyorum, bir süre denedikten sonra detaylı bir kullanıcı incelemesi yayınlarım.

fazeonu scoutluyordumda bu daha çok rüştünü ispatlamış incelemesi falan var ama fazeonunda 2k kontrastı var çok arada kaldım fiyat avantajı çok var bunda düz 4k monitor alamazsın bu paraya.
videosu gelse de karar verse millet..

Şu monitörlerin boyu da küçültebilinse keşke istediğimde 24 inç 320hz fhd yapayım istediğimde 27inç 4k dkskfkdk harika olurdu
ketçap mayonez de olsun mu hocam hahjajdajad

videosu gelse de karar verse millet..

ketçap mayonez de olsun mu hocam hahjajdajad
ya aslında çok büyük bir hayal değil ya :D

Oled tv olaydı dimi şimdi kapış kapış giderdi

Hocam Koorui G2741L mi DELL AW3225DM mi tercih ederdiniz? Bir de Koorui'de, oyunlarda 4kdan 2kya çeksek sıkıntı olur mu? Çünkü ekran kartım 4060 sıkıntı yaşatır büyük ihtimalle.

Hocam Koorui G2741L mi DELL AW3225DM mi tercih ederdiniz? Bir de Koorui'de, oyunlarda 4kdan 2kya çeksek sıkıntı olur mu? Çünkü ekran kartım 4060 sıkıntı yaşatır büyük ihtimalle.
Koorui daha hızlı, daha canlı renklere sahip ve 4k çözünürlüğü sayesinde daha keskin. Dell daha yüksek parlaklık, daha iyi siyah derinliği, daha büyük ekran ve IPS glow yerine VA glow'a sahip. Film, dizi vs dersen Dell ama oyun için dersen Koorui. Ayrıca bir şeyler okumak, Web de gezmek vs için yüksek çözünürlüğü sebebiyle Koorui daha iyi. Ama evet 4k da 4060 çok zayıf bir kart. Sizin gpu etmediğinden 2k alsanız daha iyi olabilir. Eğer ileride gpu yükseltecekseniz 4k alın.

Koorui daha hızlı, daha canlı renklere sahip ve 4k çözünürlüğü sayesinde daha keskin. Dell daha yüksek parlaklık, daha iyi siyah derinliği, daha büyük ekran ve IPS glow yerine VA glow'a sahip. Film, dizi vs dersen Dell ama oyun için dersen Koorui. Ayrıca bir şeyler okumak, Web de gezmek vs için yüksek çözünürlüğü sebebiyle Koorui daha iyi. Ama evet 4k da 4060 çok zayıf bir kart. Sizin gpu etmediğinden 2k alsanız daha iyi olabilir. Eğer ileride gpu yükseltecekseniz 4k alın.
Koorui'yi 2kya çekip kullanmam mümkün mü peki? Kullansam da native 2k dan farklı mı olur?

Geri