ASUS TUF Gaming A16 mı Game Garaj Slayer R9T mi

Abcdefg

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
90000
Merhaba ekranın hrtz falan önemli değil (asusun 2k monitörüne bağlıyorum) mühendislik için alıyorum oynasam da rekabetçi oyun değil hikayeli oynarım gamegaraj için olumlu yorumlar duydum bir kaç arkadaşımda kullanıyor memnunlar fakat yine de güvenemiyorum hp alan arkadaşlarım pek memnun değiller bu fiyata 5070 ti al diyorlar bknz : https://ty.gl/cm6wz2n2g7ia2 lakin eski bilgisayarım acer nitro serisindendi hiç memnun değildim 4 yılın sonunda tamamen gitti yani bütçem 90k oluyor en son 1 kuruş arttıramıyorum. 32 ram istiyorum birde başlıkta bahsettiğim cihazlar :

Asus tuf:

Slayer:

(Başka öneriniz var mıdır bu paraları verdikten sonra pişman olmak istemiyorum)

Merhaba ekranın hrtz falan önemli değil (asusun 2k monitörüne bağlıyorum) mühendislik için alıyorum oynasam da rekabetçi oyun değil hikayeli oynarım gamegaraj için olumlu yorumlar duydum bir kaç arkadaşımda kullanıyor memnunlar fakat yine de güvenemiyorum hp alan arkadaşlarım pek memnun değiller bu fiyata 5070 ti al diyorlar bknz : https://ty.gl/cm6wz2n2g7ia2 lakin eski bilgisayarım acer nitro serisindendi hiç memnun değildim 4 yılın sonunda tamamen gitti yani bütçem 90k oluyor en son 1 kuruş arttıramıyorum. 32 ram istiyorum birde başlıkta bahsettiğim cihazlar :

Asus tuf:

Slayer:

(Başka öneriniz var mıdır)
Bu fiyata 5070ti alınır bence de.

5070ti iyidir 12 GB VRAM olması önemli.

Geçenki vectorden bahsediyorsak onun fiyatı epey arttı hocam ve 16 gb evet .(
Hocam valla dün attım bi arkadaşa 92 di 104 olmuş bi günde bu kadar zam yiyebileceği aklıma gelmedi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oda sizmişsiniz gerçi

5070Tİ'a çıkamıyorsanız bu iki seçenek arasından net olarak Tuf hocam. Gözün kapalı al arkana yaslan

TUF kalitesi güzel de neden o işlemciye 165 hz ekran koymuşlar onu anlamadım en az 240 olmalıydı. Elimde 9850HX'li 5070 var 300 HZ çok iyi.
Şahsen HZ öenmli değil o yüzden orasına bakmadım ama Rog varken Tuf'a 240HZ bile koymaz Asus. 240 isteyen Rog'a yönlensin diye yapıyorlar tahminen

dostum alacaksan 5070 ti al mutlaka...

2 gün önce artık kararımı verip Gamegaraj Slayer R9T3D-5070Ti C1 AMD Ryzen 9 9955HX3D 32GB RAM 1TB SSD RTX5070Ti 16" QHD IPS 300Hz FreeDOS olarak trendyoldan aldım.. ilk izlenimlerimi söyleyim. Ben son 3 senedir Acer nitro 15 kullanıyordum 4050 ekran kartlı. fanları çok gürültülüydü, ondan sonra bu cihazın fanları turbo modda bile tüm grafikler en tepede Cyberpunk denedim fan sesleri bana daha sessiz geldi. Daha önce laptop da oyun oynamamışlara gene yüksek gelecektir ama daha önce benim gibi yüksek fan sesli bir cihazdan geçen için bence sessiz bile gelecektir.

ve şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim 90k'ya kadar çıkabiliyorsanız 10-15k daha çıkıp mutlaka 5070 ti alın. Grafiklerin güzelliğini anlatamam ve cihaz gram kasılmıyor, evet ısınıyor ama içinde dünyanın en iyi mobil işlemcisi var, ekran kartı keza ona göre yani ısınmamasını bekemek zaten hayal olur, genel olarak zaten ısınmaya ve fan sesine takılan biri kesinlikle laptop almamalı, alıyorsa da gül-diken olayına alışmalı. Ayrıca 12 gb bir ekran kartı alıyorsunuz, cyberpunk en üst ayarlarda 10 gb ram kullanıyor , yani 5070 8 gb, dar boğaz olmaması için daha düşük kalitede oynatacak cihaz, ayrıca ileriye dönük yatırım olarak da düşünün. Ayrıca cihazın ekranı çok iyi, parlaklık göz doyurucu.

beğenmediğim yönleri şunlar oldu, benim eski acer laptop'un şarj cihazı kablosu çok uzundu, bunun yarısı kadar, bana sıkıntı oldu çünkü salonda masada kullanıyorum. Klavye tuşlarına acerdan sonra biraz alışamadım sert geldi bana. Bide laptop açılışı bana yavaş geldi. Önce Gamegaraj logosu geliyor sonra windows geliyor daha hızlı beklerdim (belki hala güncelleme aldığı içindir windows tarafında düzelir diye umut ediyorum) ve evet ısınıyor cihaz özellikle orta üst bölüm bayağı hissediyorsunuz sıcaklığı. Slayer modelleri MSI üretiyor bu arada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,573
Üyeler
195,059
Son üye
ErenTrk
Geri