❌İndirim Bitti! Thermalrıght Trofeo Vision 9.16 LCD 2868 tl

thermalright trofeo vision ekranına video yükleyemiyorum The format is not supported. Please try changing the path and name to pure English and try again. If the error persists, please use professional video transcoding software to convert the video file into an MP4 file encoded as H.264. hatası veriyor

hocam chatgpt ye atmıştım o bana anlattı bana convert et diye program falanda indirdim sırf ama beceremedim
indirdiğin videonun formatı desteklemiyordur..online convert siteleri var oradan mp4 veya mpg olarak convert edip dene.ben öyle yapıyorum

indirdiğin videonun formatı desteklemiyordur..online convert siteleri var oradan mp4 veya mpg olarak convert edip dene.ben öyle yapıyorum
hocam dün çok denedimde bir beceremedim ya site linki falan atma şansın var mıdır

hepsiburadada kodsuz aynı fiyat oradan alabilirsiniz konuya ekleyelim

hepsiburadadan aldım 10 tl takip kuponu vardı. hepsiparayla 2820 liraya geldi. Teşekkürler.
Ekran görüntüsü 2026-05-09 151443.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ilk çıktığı fiyat'da zaten 2600 liraydı. fena değil yani

IMG_3857.webp

buraya sığdırmam imkansız gibi duruyor ama strimer olduğu için. Muhtelemen strimer'a veda etmem gerekecek

Ekler

• 12259.webp
    12259.webp
    130.1 KB · Hit: 32
  • 12263.webp
    12263.webp
    742.2 KB · Hit: 31
merhabalar konudan bağımsız bir sorum olacak üstü cam kasadan memnun musunuz benzer birtane almayı düşünüyorum ama hava akışı vs nasıldır bilmiyorum
kıyaslıyacak bir kasa kullanmadığım için bilemiyorum. işlemcim 9800x3d 55-59 arası geziyor. Ekran kartımı yatay kullanırken 64 derece max alıyordum. şimdi dikey kullanıyorum 70 derecelere kadar çıkıyor. Bence gayet yeterli ve serin çalışıyor. ama mesh kasa kullanmadığım için de kıyaslama yapamıyorum.

Hocam sisteminizdeki kablolar RM1000X'e mi ait? Beyazını nerden buldunuz ya ben bulamadım diye gidip ASUS ROG 1000P aldım

Alıntıyı görüntüle
Yok. Wraith ten almıştım AsiaHorse 16 AWG uzatma kablosu. 6 parçaydı sanırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
buraya sığdırmam imkansız gibi duruyor ama strimer olduğu için. Muhtelemen strimer'a veda etmem gerekecek
Bu kasaya adam sığdırmış. Hem bu kasadan hem de setuptaki sıvı soğutmadan almayı düşünüyorum.
9:07 ye bakın

Son düzenleme:
Lian li o11 vision kullanıyom. Bügün evime geldi ve taktım. Sorusu olan varsa yardımcı olmaya çalışırım

strimer kullanıyor musun nasıl sığdırdın mı foto at
Strimer kullanmıyorum ama psu kablolarım kalın. Asıl sorun arkaya koyduğum radyator borusu kaynaklı sıkışması oldu. Hafif eğimli olsada oturttum ekranı. Şuanda evde değilim. Fotoğrafta çekmediydim biraz geç olsada eve geçtiğimde atmaya çalışırım. Yüksek ihtimal strimer olsa bile takabilirsiniz diye düşünüyorum. Biraz üste kayar ama olur. Genişliği o kadar olmasada uzunluğu biraz fazla.

Geri