Yeşil Site Moderatörleri Neden Bu Kadar Beceriksiz?

Yeşil site moderatörleri nasıl?

• Çok iyi.

• İdare eder.

• Rezalet.

• Sonuçlarık görmek istiyorum.

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Az önce bir konu açtım ChatGPT 5x en ucuz nereden alabilirim diye. Moderatör buna plus kelimesi eklemiş bende raporladım bunu plus kelimesi yanlış oldu 5x demek Pro demek diye konumu silmişler. Hesap satın alım falan yasak diye iyide kendi forumlarından gördüm ben bunu böyle bir sürü konu var forumda zaten. (Bakınız: Örnek -1) Neyse dedim uğraşmayayım kurallara uygun bir konu açtım bu seferde çoklu konu açmaktan ceza verdiler :D Raporladım dedim ki iki konumuda sildiniz ben nasıl ceza alıyorum?
Alıntıyı görüntüle
İlk konuyu sildiklerini bile farketmemişler :D Bilale anlatır gibi tane tane anlattım bu sefer de yediremediler o konu yasak bile bile yine açtın diye başka ceza verdiler. Gerçekten iş bilmez garip insanlar sizinde böyle deneyimleriniz oldu mu yoksa bu bana özel mi?

Edit: Bakınız örnek 1 olarak dediğim 1 yıldır forumlarında olan konuyu an itibari ile sildiler. :kekw:
Edit 2: Çok iyi diyen 3 kişinin banlanmasını talep ediyorum:kekw:.
11 tane uyarımın 1 tane devam etmekte olan 1 aylık mutemin olduğu site

Evet hocam noktalama işaretlerinden sapladıkları oldu beni de komedi resmen o konuda :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

benim de 11 tane uyarım var xD
O değil de ekran görüntüsü yerine fotoğraf paylaşma ney la.

Ekler

• IMG_20260509_154252.webp
    IMG_20260509_154252.webp
    31.8 KB · Hit: 25
moderatörler yarısı kadar bile katı değil en azından uyarıyorlar yazım yanlışında anında 1 saat-1gün vermiyolar
Benim mesajımdaki ekleri kafalarına göre değiştirip uyarı atmışlardı. Ben de anlam değişti diye anlattım. Sonra o konuyla ilgili hiçbir şey demeden noktalaman yanlış dedi. Mesajım öyle onun yazdığı şekilde kaldı. Üstten bakıp mal yerine koyuyorlar. Sürekli yazmak istediğimizi yazamadık diye düşünüp içeriği değiştiriyorlar. Hissiyat tamamen aynı

Benim mesajımdaki ekleri kafalarına göre değiştirip uyarı atmışlardı. Ben de anlam değişti diye anlattım. Sonra o konuyla ilgili hiçbir şey demeden noktalaman yanlış dedi. Mesajım öyle onun yazdığı şekilde kaldı. Üstten bakıp mal yerine koyuyorlar. Sürekli yazmak istediğimizi yazamadık diye düşünüp içeriği değiştiriyorlar. Hissiyat tamamen aynı
putinin...derhal çıkın ordan

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Niga
1778332495484.webp

:D çok çok çok çok üzüldüm şuanda hüğğğ

Recep Baltaşın forumu oradan çok daha iyi forumun eski bilgili üyelerinin bir kısmı oraya kaydı zaten, bir sorunun olduğunda çözebilen adamda kalmadı eskisi gibi ama hala aktifliği çok yüksek.
Orada da en son Nazileri öven başlıklarla doluydu. İncel dedikleri tayfa gibi tipler vardı. Hala öyle mi bilmiyorum. Pek matah değil gibiydi.

gerçekten iyi cevaplar yazan bilgili üyeleri var, hatta üyeleri buradan daha da bilgili bana kalırsa ama yönetici kadrosu iğrençlik ötesi o sebeple saldım orayı birkaç yıldır

Geri