Mavi Ekran Anakartta VGA ışığı yanıyor yardım eder misiniz

Cra.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
212
Dün bı anda valorant oynarken ekran gitti ama ses var PC fişini sokup takınca düzeliyor lakin ekran kartı driveri gözükmüyor ekran 60hz sabit kalıyor yardım eder misiniz lütfen yapamadım bir türlü
Not : Sadece valoranta girince ekran gidiyor yada bana öyle geliyor CS falan oynarken bir sıkıntı yok)
( Ekran kartı : RX 7800 XT
Anakart: MSI B650m-B

4 e 3 oynama 16 ya 9 o
Dediğiniz şekilde oynuyorum hocam zaten ilk defa böyle bir şey başıma geldi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eve gidince hata kodları oluyormuş ünleme tıklayınca onu buraya yazicam yardımcı olursanız çok sevinirim

Dediğiniz şekilde oynuyorum hocam zaten ilk defa böyle bir şey başıma geldi

Eve gidince hata kodları oluyormuş ünleme tıklayınca onu buraya yazicam yardımcı olursanız çok sevinirim
DP port kullanıyorsun değil mi HDMI degil

Bios switchi ile oynadın mi kartin

HDMI kablosu kullanıyorum Monitörün içinde DP çıkmadığı için fakat 1.5 senedir bende PC hixbir şekilde sorun olmamıştı Biosuda ilk aldığım zaman yani 1.5 sene önce guncellemistim

Bios switchi ile oynadın mi kartin
Hayır oynamadım

HDMI kablosu kullanıyorum Monitörün içinde DP çıkmadığı için fakat 1.5 senedir bende PC hixbir şekilde sorun olmamıştı Biosuda ilk aldığım zaman yani 1.5 sene önce guncellemistim

Hayır oynamadım
Kartının marka modelini de yaz çin malı bi karttır belki bit hızı yuksek şekilde piyasaya sunuyordur şirket falan bilemeyiz sessiz bios modunda da dene bakayim

Ekran kartının üzerindeki ekran kartının biosundan bahsediyorum anakart degil

Kartının marka modelini de yaz çin malı bi karttır belki bit hızı yuksek şekilde piyasaya sunuyordur şirket falan bilemeyiz sessiz bios modunda da dene bakayim

MSI PRO B650M-B DDR5 AMD B650 AM5 Soket DDR5 6800+(OC)MHz mATX Anakart
Anakart bu hocam hazır sistem almıştım incehesaptan

Yok onuda ellemedim

MSI PRO B650M-B DDR5 AMD B650 AM5 Soket DDR5 6800+(OC)MHz mATX Anakart
Anakart bu hocam hazır sistem almıştım incehesaptan

Yok onuda ellemedim
Ekran kartı marka model sormustum onu yazmayı unuttunuz sanırım

Dostum aynı sorun bende de var şu an valorant oynarken ekran gidiyor görüntü yok ses var 2 dakika sonra bilgisayar kendine yeniden başlatıyor ekran kartı modelim Rx7600

Dostum aynı sorun bende de var şu an valorant oynarken ekran gidiyor görüntü yok ses var 2 dakika sonra bilgisayar kendine yeniden başlatıyor ekran kartı modelim Rx7600
Aynısı bendede yaşanıyor 2 gündür keşke bı çözüm olsa

Valorant mı tetikliyor acaba bu sorunu

Valorant mı tetikliyor acaba bu sorunu
Bilmiyorum ama normal YouTube'da da gezerken film izlerken herhangi bir şey yok oyun açıldıktan sonra böyle bir sorun yaşıyorum oyunun kaldırdım yeniden yükledim güvenli mod üzerinden ekran kartı driverlarımı kaldırdım güvenli moddan çıkıp yeniden ekran kartı driverını kurdum Ama sorun hala tekrar ediyor

Bilmiyorum ama normal YouTube'da da gezerken film izlerken herhangi bir şey yok oyun açıldıktan sonra böyle bir sorun yaşıyorum oyunun kaldırdım yeniden yükledim güvenli mod üzerinden ekran kartı driverlarımı kaldırdım güvenli moddan çıkıp yeniden ekran kartı driverını kurdum Ama sorun hala tekrar ediyor
Aynı durumdan muzdaripiz bende CS ye falan giriyorum hiçbir sıkıntı yok baloda çöküyor

Geri