Sert Telefon Kılıfı Korkusu

Kayra Bey

80+
Reaksiyon skoru
3
iphone 13 kullanıyorum ve telefonu alırken vodefondan alırken 500 tl ye en iyi kalite diye kılıf aldım ama kılıf sert bir kılıf yani tam plastik değil plastik isede yumuşak plastik değil kullanırsam telefonuma zarar gelir diye korkuyorum çok çıkar tak yapmam telefonuma zarar verirmi?

iphone 13 kullanıyorum ve telefonu alırken vodefondan alırken 500 tl ye en iyi kalite diye kılıf aldım ama kılıf sert bir kılıf yani tam plastik değil plastik isede yumuşak plastik değil kullanırsam telefonuma zarar gelir diye korkuyorum çok çıkar tak yapmam telefonuma zarar verirmi?
Çok fazla kastırıyorsan kılıfa zarar verirsin en fazla. Veya tırnağına.

Çok fazla kastırıyorsan kılıfa zarar verirsin en fazla. Veya tırnağına.
hocam çok baskı uygulamıyorum yani 1 kez takarsam 1-2 ayda bir değiştiririm öyle çıkar tak yapmam ama takılı kalsa sert oldugu için uzun sürede zarar verirmi

hocam çok baskı uygulamıyorum yani 1 kez takarsam 1-2 ayda bir değiştiririm öyle çıkar tak yapmam ama takılı kalsa sert oldugu için uzun sürede zarar verirmi
Eğer telefona baskıdan dolayı zarar verecek seviyede olsa kılıfı takamazdın ama çok sert olması iyi değil darbeyi direkt telefona iletir. Yumşak plastik bir kılıf al darbeyi emsin.

Eğer telefona baskıdan dolayı zarar verecek seviyede olsa kılıfı takamazdın ama çok sert olması iyi değil darbeyi direkt telefona iletir. Yumşak plastik bir kılıf al darbeyi emsin.
hocam ben kılıfı alırken ordaki çalışana en iyi korumayı istiyorum dedi ve bahsettigim kılıfı gösterdi en iyileri bunlar diye ve fiyatıda 500 tl oldugu için orda çok sorgulamadım ama sonrasında kılıfın sert oldugunu fark ettim ama görünüşten çok telefonun ömrünü arttırmak isterim plastik alıyorum o zaman

hocam ben kılıfı alırken ordaki çalışana en iyi korumayı istiyorum dedi ve bahsettigim kılıfı gösterdi en iyileri bunlar diye ve fiyatıda 500 tl oldugu için orda çok sorgulamadım ama sonrasında kılıfın sert oldugunu fark ettim ama görünüşten çok telefonun ömrünü arttırmak isterim plastik alıyorum o zaman
bir fotoğraf atabilir misin bir görelim neymiş bu en iyi kılıf
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok sert kılıflar fiziksel olarak darbeyi iletir belki dışı sert içi yumşak falan değişik kılıflardandır.

bir fotoğraf atabilir misin bir görelim neymiş bu en iyi kılıf

Çok sert kılıflar fiziksel olarak darbeyi iletir belki dışı sert içi yumşak falan değişik kılıflardandır.
alın hocam kılıf bu

Ekler

• WhatsApp Image 2026-05-10 at 15.07.23132123.webp
    WhatsApp Image 2026-05-10 at 15.07.23132123.webp
    67.1 KB · Hit: 20
sanırım dolandırılmışsın. kılıf bu yani yapabileceği en iyi şey çizilmeyi önleme orta düzey düşmelerde koruma bunuda 150-200 tl lik kılıflarda yapıyor. gereksiz para israfı

1778414966870.webp

Dünyanın en dandik iphone kılıfını satılmadığı için sana satmış

sanırım dolandırılmışsın. kılıf bu yani yapabileceği en iyi şey çizilmeyi önleme orta düzey düşmelerde koruma bunuda 150-200 tl lik kılıflarda yapıyor. gereksiz para israfı
bilmiyorum orda alırken acil lazımdı o yüzden çok sorgulamadan aldım

Alıntıyı görüntüle
Dünyanın en dandik iphone kılıfını satılmadığı için sana satmış
bilmiyorum hocam vodefondan aldım ben kullanmamı önerir misiniz?

bilmiyorum orda alırken acil lazımdı o yüzden çok sorgulamadan aldım

bilmiyorum hocam vodefondan aldım ben kullanmamı önerir misiniz?
Bunu kullanma kendini bile koruyamaz bu. Bunun yerine Spigen, Case 4u, Minesk gibi markaların kılıflarını öneririm. En basitinden plastik esmek bir kılıf alsan bile bundan daha iyi korur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,715
Üyeler
197,258
Son üye
Resbaak
Geri