Normal, daha ne alacaksın. Her şeyi en düşük ayarda oynuyorsan ayarları biraz yükselterek belki biraz daha fps i arttırabilirsin. Hikayeli oyunlarda fps in nasıl?1080pde oynuyorum sanki daha fazla fps almam gerekiyor gibi düşünüyorum sizce normalmi?
hocam ayarlar en yüksekte zaten düşükle arasında bir fark olmuyor hikayelilerde bir sıkıntı yok ama çevremde tanıdığım birkaç insan 800 fpse kadar alıyor bu işlemciyleNormal, daha ne alacaksın. Her şeyi en düşük ayarda oynuyorsan ayarları biraz yükselterek belki biraz daha fps i arttırabilirsin. Hikayeli oyunlarda fps in nasıl?
Ayarlar yüksekteyse yük işlemciye binmiyordur muhtemelen. Oyundayken Alt+z yapıp oradan gelişmiş istatistikleri açıp bi istatistiklerin fotosunu atar mısın?hocam ayarlar en yüksekte zaten düşükle arasında bir fark olmuyor hikayelilerde bir sıkıntı yok ama çevremde tanıdığım birkaç insan 800 fpse kadar alıyor bu işlemciyle
akşam atıyım hocam işyerindeyimAyarlar yüksekteyse yük işlemciye binmiyordur muhtemelen. Oyundayken Alt+z yapıp oradan gelişmiş istatistikleri açıp bi istatistiklerin fotosunu atar mısın?
hocam pbo yu bilmiyorum ama expo açıkPbo açıkmı? Expo açıkmı
Kaç gb valorant, bende birebir aynı sistem var akşam girip bakacağım kaç aldığıma.hocam pbo yu bilmiyorum ama expo açık
aynı sistem 1000 fps alıyorum 2kda. ama şöyle bir sıkıntı var ms yükselip duruyordu oyunu sildim en son.1080pde oynuyorum sanki daha fazla fps almam gerekiyor gibi düşünüyorum sizce normalmi?
hocam 40 50 arası bişey olması lazımKaç gb valorant, bende birebir aynı sistem var akşam girip bakacağım kaç aldığıma.
acaba 1080 olduğu içinmi tam performans vermiyoraynı sistem 1000 fps alıyorum 2kda. ama şöyle bir sıkıntı var ms yükselip duruyordu oyunu sildim en son.
Internette videoları var nasıl açılır diye arat bulursunhocam pbo yu bilmiyorum ama expo açık