Kral bu konuyu sinerji'den bir üst düzey yönetici okursa seni işe alacak muhtemelen rahat oladam zaten sana ulaştırmak için bir yol iletmiş senin memnuniyetsizliğin kargo firmasının gelip kapından almaması sırf kapımdan alsın diye başka bir firmaya vermek istiyorsun. iade etmek zaten hakkın buna kimse bir şey demiyor para iadesini de yapmışlar sana sundukları kargo firmasından başka seçenek yoksa keyfi iş yapamazsın
Dikkat ettim seni eleştiren herkese bu kafayla bu yaşa nasıl geldiniz, nasıl yaşadınız gibi cümleler kuruyorsun. Benim yazdığım yapıcı eleştiriyede garip bir yorum yapmışsın. Daha bişey demeye gerek yok sana bol şans.Kral bu konuyu sinerji'den bir üst düzey yönetici okursa seni işe alacak muhtemelen rahat ol
Adamlar bana ürünü gönderiyor, kapıya gelen kurye saat geç oldu yarın sen getir buradan geri gönderemiyorum diyor, milyon dolarlık ve istese binbir alternatif yaratabilecek şirket haklı oluyor, ben keyfi iş yapmış oluyorum öyle mi ?
Alt üstü yurtiçi kargo ile göndereyim dedik vatan haini olduk
Siz bu yaşa nasıl geldiniz bu kafayla çok merak ediyorum (bu kadar yalaka olursan özel sektörde de seni çok severler devam et böyle)
Benim yaşımı boşver senin bu kadar hakaret etmen yaşının ufak olduğunun kanıtı zaten o yüzden olabildiğince insan gibi cevap veriyorum. Hukuki olarak şansını dene fırsatın varsa bir avukatla görüş ona tamamen bu cümleleri kullan "kapıya gelen kurye saat geç oldu yarın sen getir buradan geri gönderemiyorum diyor, milyon dolarlık" tamamen böyle bir dilekçe yazıp yollasın dilekçe geldiği gibi çöpe gider okumazlar bile sana şunu bir türlü anlatamadık adamın elindeki o 3 belge kapı gibi belge. hala sanıyorsun ki herkes sana düşman milyon dolarlık şirketi savunuyor (milyon dolarlıkta değil bu arada). Hayatında hiç adliyeye gitmemiş adam gelip burda ben haklıyım şöyleyim böyleyim diyor.Kral bu konuyu sinerji'den bir üst düzey yönetici okursa seni işe alacak muhtemelen rahat ol
Adamlar bana ürünü gönderiyor, kapıya gelen kurye saat geç oldu yarın sen getir buradan geri gönderemiyorum diyor, milyon dolarlık ve istese binbir alternatif yaratabilecek şirket haklı oluyor, ben keyfi iş yapmış oluyorum öyle mi ?
Alt üstü yurtiçi kargo ile göndereyim dedik vatan haini olduk
Siz bu yaşa nasıl geldiniz bu kafayla çok merak ediyorum (bu kadar yalaka olursan özel sektörde de seni çok severler devam et böyle)
Klasik sözler zaten, belli ki kötü bir niyet var ve dediğin yaşlar da olması çok muhtemel.Olum bu adama harbi laf anlatılmaz. Allah kimseyi 2.elde bu tiplerle karşılaştırmasın, düşünsenize böyle birinden ürün falan alıyorsunuz.
Hem iptal etmekte geç kalıyor yetmezmiş gibi kapıya gelen ürünü de iş bilmez şekilde teslim alıyor tüm bunların üstüne bir de ''gelip iadeyi kapımdan teslim alsınlar ben şubeye gidemem'' diye zırlıyor ve kendini haklı buluyor
Ya yaşı 18-20 falan ufak yani ticaret ahlakından bir haber ya da aşırı şımarık yetişmiş bir arkadaş...
Tamam kral en iyi niyetli sizsinizKlasik sözler zaten, belli ki kötü bir niyet var ve dediğin yaşlar da olması çok muhtemel.
Kim geç kalmış iptal etmekle?Hem iptal etmekte geç kalıyor yetmezmiş gibi kapıya gelen ürünü de iş bilmez şekilde teslim alıyor tüm bunların üstüne bir de ''gelip iadeyi kapımdan teslim alsınlar ben şubeye gidemem'' diye zırlıyor ve kendini haklı buluyor![]()
Olum senin anlama sorunun mu var? ürün kargoya verilmiş geç kalmışsın iptal etmekle, üstüne ürünü teslim almadan göndermen gerekirken kargocunun lafına inanıp teslim almışsın. Bu saatten sonra yapman gereken gidip ürünü iade etmek bu kadar basit, ergen gibi saçma sapan hallere girmeyi bırak, ergensen de belirt tamam yaşı ufakmış deyip konudan gidelim bizde.Berker bey sağ olsun benimle daha yeni görüşme yaptı, çok beyefendi bir insandı, konuyu kendi aramızda hallettik, bir yanlış anlaşılma olmuş her iki taraf için de. Sinerji benim belki de 5-6 yıldır düzenli alışveriş yaptığım, on binlerce lira para harcadığım bir firma, amacım karalama kampanyası yapmak değil, iyi niyet göstermemin bedelini ödememekdi, bunu da sağ olsun Berk bey ile görüşerek hallettik, kısa zamanda çözüme kavuşturduğu için sinerji bilgisayar'a ve kendisine teşekkür ediyorum, kargoyu teslim alacaklar kapıdan, konuyu çözüldü olarak işaretliyorum, konu kitlenebilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tamam kral en iyi niyetli sizsiniz
Keşke gerçek hayatta karşıma çıksanız da ailesi 30 senedir esnaf olan birisine bu ithamları yüz yüze de bulunsanız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kim geç kalmış iptal etmekle?
Ürünü sipariş ettikten 2 gün sonra iptal ettim 15 gün yasal hakkım var sen acilen bir doktora gözük dostum, bu kafa ile ileride seni çok büyük sorunlar bekliyor.
Arkadaşım hiç hayatında düzenli sigortalı bir işe girdin mi merak ediyorum, kimse gidip senin yerine yoklama kağıdı imzalamıyor öyle okul gibiOlum senin anlama sorunun mu var? ürün kargoya verilmiş geç kalmışsın iptal etmekle, üstüne ürünü teslim almadan göndermen gerekirken kargocunun lafına inanıp teslim almışsın. Bu saatten sonra yapman gereken gidip ürünü iade etmek bu kadar basit.