🔥İndirim 12 Mayıs Vatan Günün Oem Paketi 38499tl

GGbaba

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,877
1778576690104.webp

40bin lira civarında oynuyordu bu tarz sistemler. Msi olması bir tık güven veriyor.

Alıntıyı görüntüle
14400F koyup çöp etmişler sistemi, yav madem DDR5 yapıyorsun 225F koysana 14400F gerçekte DDR5 için iyi bir işlemci değil ki 4800MHz de çalışacak RAM hiçbir anlamı olmayacak.

Fiyat olarak bakıldığında aslında iyi de işlemcisi kötü ya. Ultra serisinden olsa düşünülebilirdi.

Vatan kampanyalarından yararlanmıyorsanız aşağıdaki sistem daha mantıklı gibi. Daha iyi bir işlemci, daha yeni nesil bir anakart, daha hızlı ramler, daha iyi soğutmalı bir ekran kartı, daha kaliteli bir güç kaynağı ve soğutucu.
Fiyat farkı 1000 TL bence değer.

Ultra 5 manyıklıymış bu fiyat skalasında. Yeni soket gelip gelmemesi tartışılırken eski lga1700 soket geçmek biraz anlamsız. Ben de sistem güncellemek istiyorum ama soket değişirse yine diye bekliyorum 😔

Vatan kampanyalarından yararlanmıyorsanız aşağıdaki sistem daha mantıklı gibi. Daha iyi bir işlemci, daha yeni nesil bir anakart, daha hızlı ramler, daha iyi soğutmalı bir ekran kartı, daha kaliteli bir güç kaynağı ve soğutucu.
Fiyat farkı 1000 TL bence değer.
Bu daha iyiymiş baya iyi yani

Bu sistemin 225F işlemcili versiyonu İncehesap Cuma Gecesinde 34 bin 999 TL'den satıldı.
Bence değmez işlemci olmamış

Bu sistemin 225F işlemcili versiyonu İncehesap Cuma Gecesinde 34 bin 999 TL'den satıldı.
Bence değmez işlemci olmamış
İncehesap bütün sistemlerine minimum 5 ila 15 arasında zamlar yaptı dünden bu yana. Şu an incehesap gariban dostu değil :D

Geri