Çözüldü✓ Yardımm Rgb Fan Kontrolü Yardımm

kaan1010

80+
Reaksiyon skoru
6
Bu sistemi satın aldım daha gelmedi sanırım kasa rgb yazıypr ama renk değiştirilmiyormuş Armoury Crate yazılımı fln var ama millet pek memnun kalmamış yazılımdan başka yazılım baktım openrgb gibi yazılımlar var bu kasanın ön fanları ile işlemci soğutucusunun fanlarını kontrol edebilirmiyim yardım eden herkese teşekkür ederim

Ekler

• 16637.webp
    16637.webp
    49.1 KB · Hit: 13
Kasa fanlarını kontrol edemezsin. Kule tipini edersin. Kasa fanlarını 3 pin argb fanlarla değiştirirsen onları da kontrol edersin. Kontrolcüye para vermek istemiyorsan kasa fanlarını daisy chain yani birbirine bağlanan türden alırsan kontrolcüye ihtiyacın kalmaz. Anakartın 3 tane argb girişine sahip kendim kullandım daha önce. Sıfır olarak 400 500 liraya argb fan alabilirsin. Ya da sarı siteden 200 300 e denk getirebilirsin. Diasy chain olması önemli.

Kasa fanlarını kontrol edemezsin. Kule tipini edersin. Kasa fanlarını 3 pin argb fanlarla değiştirirsen onları da kontrol edersin. Kontrolcüye para vermek istemiyorsan kasa fanlarını daisy chain yani birbirine bağlanan türden alırsan kontrolcüye ihtiyacın kalmaz. Anakartın 3 tane argb girişine sahip kendim kullandım daha önce. Sıfır olarak 400 500 liraya argb fan alabilirsin. Ya da sarı siteden 200 300 e denk getirebilirsin. Diasy chain olması önemli.
Peki fanların rengini kapatsbilirmiyim

Kasayı kullanmadım emin değilim ama resete 3 4 saniye basınca kapanabilir. Konuyu kasa adıyla açarsan kullananlar daha iyi bilgi verir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,045
Üyeler
196,879
Son üye
jeagereren
Geri