Win Yüklenmesine Rağmen Biosa Atıp Duruyor

acesa

80+
Reaksiyon skoru
2
sa arkadaslar simdi yeni ddr5 sisteme gectim eniştenin kasayi aldim direkt icinden sadece anakartla m2yi değiştirdik pc aciliyor win yukluyoruz ama surekli biosa atıp duruyor m2 yi sifirliyoruz tekrar win yukluyoruz ama hala biosa atip duruyor cozemedim bi de surekli bi acarken power testi sanırım adi orda kaliyor 5 dk civari bekletiyor bazen daha uzun sürüyor valla napcam bilemedm tanidik bi pcyi ye goturduk o da 3 gündür hallemedi bilen eden biri yardimci olabilir mi (4060ti 16gb 7500f islemci 2x16 xpg ram anakartta b-850m-G pro)
ekstra olarak
başka bir yerde msi anakartlar sıkıntılı diye gördüm boot sureleri uzun ve yazilimsal sıkıntılar var am5 de diye oyleyse direkt onu da iade edebilirm amazondan alali 4-5 gün oldu daha

biosda boot edilecek windows yüklü ssdyi 1. sıraya koydunuz mu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bilgisayarın açma tuşuna basınca anakartta cpu kırmızı yanıyor mu

Kurulum ekranında birazdan yeniden başlatılacak tarzı uyarı geliyor o esnada usbyi çıkarıyor musunuz?

biosda boot edilecek windows yüklü ssdyi 1. sıraya koydunuz mu

bilgisayarın açma tuşuna basınca anakartta cpu kırmızı yanıyor mu
ssd yok m2 var sadece evet koyduk pc açıncada ilk kirmizi ve sari yaniyor 2-3 dk bekledikten sonra kayboluyor pc acilip biosa atiyor tekrar

Kurulum ekranında birazdan yeniden başlatılacak tarzı uyarı geliyor o esnada usbyi çıkarıyor musunuz?
evet

ssd yok m2 var sadece evet koyduk pc açıncada ilk kirmizi ve sari yaniyor 2-3 dk bekledikten sonra kayboluyor pc acilip biosa atiyor tekrar

evet
hocam sorun herşeyde olabilir bilgisayarcının elinde farklı m2ssd varsa onla açmayı denesin yine açılmazsa farklı ddr5 işlemci takıp açmayı denesin yine olmaz ise anakartı iade edersiniz

hocam sorun herşeyde olabilir bilgisayarcının elinde farklı m2ssd varsa onla açmayı denesin yine açılmazsa farklı ddr5 işlemci takıp açmayı denesin yine olmaz ise anakartı iade edersiniz
2 ram takılıysa 1 e düşürsün

2 ram takılıysa 1 e düşürsün
icinde isletim sistemi olan farkli bi m2 takti ama onda da farkli bi sonuc olmadi elinde ddr5 farkli anakart bile yok islemci oldugunu sanmiyorum ama bi arkadasiminkini deneyebiliriz olmadi tesekkurler

bi de benm m2yi zaten bu usb ile kendi pcsine taktiginda calismisti dosyalar falan gorunuyordu winin o yuzden onda da sikinti yok demisti

icinde isletim sistemi olan farkli bi m2 takti ama onda da farkli bi sonuc olmadi elinde ddr5 farkli anakart bile yok islemci oldugunu sanmiyorum ama bi arkadasiminkini deneyebiliriz olmadi tesekkurler
1 ram takın arkadaşının işlemcisini takın ve kendi m2ssdinizi takın deneyin eğer yine açılmazsa anakartı iade edin

1 ram takın arkadaşının işlemcisini takın ve kendi m2ssdinizi takın deneyin eğer yine açılmazsa anakartı iade edin
ram dusurmeyide denedik geriye bi islemci kaliyor onu denerim bulursam vericek biri ins sag olun ama bilgim olmadigindan soruyorum islemciden sıkıntı olsaydi zaten pc acilie miydi ki

ram dusurmeyide denedik geriye bi islemci kaliyor onu denerim bulursam vericek biri ins sag olun ama bilgim olmadigindan soruyorum islemciden sıkıntı olsaydi zaten pc acilie miydi ki
öyle bakarsak anakartta sorun olsada açılmaması gerekiyor ama açılmış en net çözüm bu herşeyi denemiş olcan sorunun net anakartta olduguna emin olcan diğer türlü kafanda soru işareti kalcak acaba işlemcide mi sıkıntı vardı diye

öyle bakarsak anakartta sorun olsada açılmaması gerekiyor ama açılmış en net çözüm bu herşeyi denemiş olcan sorunun net anakartta olduguna emin olcan diğer türlü kafanda soru işareti kalcak acaba işlemcide mi sıkıntı vardı diye
anladim teşekkürler tekrardan deneyecegim islemciyide

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,089
Üyeler
196,888
Son üye
mustafa102o
Geri