Vallahi içim rahatladı hocam teşekkür ederimDfs bilgisayar Ankara’da bir firma bilindik bir yer 2 ay önce benimde işlemci Ordan aldım seninki gibi yüzük kutusunda![]()
Detaylı bilgilendirme için teşekkür ederim hocamHocam işlemcinin çakması çalışmaz 1 tane ryzen işlemci modelinde çakma mevzusu vardı zaten çakma olanda çalışmadığından gene anlaşılır
Kargolamadan dolayı kafan karışmış şöyle anlatim
Şöyle düşün Bi bilgisayar firmasısın İnce hesap Geming gen tr gibi Hazır sistem düzcen demi
Kutulu işlemci almak hem kargo maliyetini arttırır "Desi" den dolayı hemde toptan aldıkları yer boş yere kutu fan masrafı yapar
Tray olunca normal 1 kutu işlemcinin kapladığı alana 30 tane tray işlemci sığıyor ve bu tarz siteler hazır sistem toplaacağ zaman rahat ediyor
Sonra bunu bizim gibi son kullanıcıyua seçenek olarakda sundular
Yani öyle kutusuz gelmesi süngerin üstüne atıp yollamaları normal
Ki am5 soketde pin olmadığından hiçbişey olmaz işlemciye
Ben en son Tray işlemci aldığımda kağıda sarmışlardı gazete kağıdıydı birde ha öyle kalitesizlerden değil.
Adamlar koli bandıyla sarmıştı benimkini bu yine iyi.Dostlar merhaba.
Amazon’dan DFS bilgisayardan işlemci aldım. Görsel de göründüğü üzere köpüğe satmışlar kutunun içine koymuş yollamışlar. Kutu içinde ne sünger var ne ekstra koruma zımbırtısı vardı. Ya da olmaması gerekiyor bilmiyorum. İlk kez kasa toplama hevesine kapıldım biraz da heyecanlıyım. Sizce işlemci de problem olabilir mi ? Yoksa tray cihazların hepsi mi bu şekilde kargolanıyor. Lütfen destek verin![]()
Genelde işlemciyi uyguna veriyorlarMevcut firmadan 6 ay önce yaptığım alışverişte aynı şekilde bu kutu ile gelmişti bir anormallik görmüyorum.Oldukça hacimli satış yapan ve piyasada bilinen bir firma.
işlemcide pin olmadığı için o kadar korumaya gerek kalmıyor ve normaldir büyük ihtimalle. Hayırlı olsunDostlar merhaba.
Amazon’dan DFS bilgisayardan işlemci aldım. Görsel de göründüğü üzere köpüğe satmışlar kutunun içine koymuş yollamışlar. Kutu içinde ne sünger var ne ekstra koruma zımbırtısı vardı. Ya da olmaması gerekiyor bilmiyorum. İlk kez kasa toplama hevesine kapıldım biraz da heyecanlıyım. Sizce işlemci de problem olabilir mi ? Yoksa tray cihazların hepsi mi bu şekilde kargolanıyor. Lütfen destek verin![]()
alt kısım o kadar hassas mı ? mesela parmağını sürünce sorun vs oluyor muişlemcide pin olmadığı için o kadar korumaya gerek kalmıyor ve normaldir büyük ihtimalle. Hayırlı olsun
evet knk oluyor dikkat etmek gerekiyor ona daalt kısım o kadar hassas mı ? mesela parmağını sürünce sorun vs oluyor mu
Hocam ben r5 5600 ü tray almıştım adam yanında fan da yollamış ama adam seninki gibi bi kutuya koymuş ama işlemci kutuya anca giriyor işlemcinin kenarları kutuya sıkıştırılmış pinler kutuya temas etmiyo fln öyle aldım ben yani ddr5 deki ryzen serilerinde kafaları daha rahat adamların random bi kutuda gönderiyolarVallahi içim rahatladı hocam teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Detaylı bilgilendirme için teşekkür ederim hocam
Ayrıca ben bu kasanın parçalarını tamamladığımda kime toplatacağım ya ben hayatta becerememşimdilik işlemci, ekran kartı, ve ssd hazır. Kalan parçalar anca 2-3 sonra o da indirim yakalarsam tabi
![]()
DDR 5 de işlmecide pin yok artık anakartta var o yuzden altına parmaglaa dokununca sorun olmazalt kısım o kadar hassas mı ? mesela parmağını sürünce sorun vs oluyor mu