Sinerji Bilgisayar | Sinerjik Perşembe Kupon Fırsatları

timelytie

80+
Reaksiyon skoru
144
Her perşembe belirli ürünlerde indirim yapıyorlar.
Kampanya 14 Mayıs 2026 20:00 - 22:00 saatleri arasında verilen siparişlerde geçerlidir.

o sistem fiyatları ne öyle indirimle değil bu indirimin tezatı ne varsa onu koymuşlar kazık resmen. 5070ti'lı oem sisteme 102k yazmışlar. oem olunca ucuzlaması lazım değil mi? ben gider parça parça alırım, gönlüme göre olanı alırım aynı fiyat. ellerinde kalan ürünleri koymuşlar, bide gizli kupon koyup 3 saatlik bir sürede geçerli olacak hesabı yapmış vay anam bee. napacaksınız ürüne az talep (sepet ekleme) olursa elinizden çıksın ürün diye basacaksınız iyi bir kuponu, çok mu talep var, dalga geçer gibi düşük kuponları verin. Sinerji pc senide iyi marka bilirdik. bir şeyi elinizden çıkarmak istiyorsanız indirimli fiyat girersiniz, kazık değil. çakallık yapmayın Allah aşkına

Her perşembe belirli ürünlerde indirim yapıyorlar.
Kampanya 14 Mayıs 2026 20:00 - 22:00 saatleri arasında verilen siparişlerde geçerlidir.
Hepsine bindirmişler zaten, 245KF nin fiyata bak mesela fiyata 15K yazmışlar ciddi ciddi.

Sinerji OEM konusunda anladım ki en kötü sitelerden falan galiba. En dandik şeyleri kullanıyorlar o da yetmiyor, örnek veriyorum bir işlemci var sistemde 5000 TL, yükseltme yapacaksın özelleştirme istediğin işlemci 10000 TL ama o OEM pakette özelleştirme için 7000 TL istiyor. E abi o 2000 TL niye? :D Dalga mı geçiyorsunuz insanlarla? Diğer sitelerde de var ama çok daha cüzi miktarda + koyuyorlar.

Sinerji’yi severim çok kilit ürünlere güzel indirimler yapıyorlar zaman zaman ama ellerinde kalan leş anakartları satabilmek için Oem hazırlayıp bir de yüksek fiyat çekilmiş gibi duruyor

Sinerji'de sorun yaşadım güç kaynağı garantisi devam ediyordu yolladım kendileri sinerji müşteri hizmetleri yurtiçi kargo anlaşma kodu geçerli dedi bas yolla dedi arıyorum adamları sinerji arena pc aralarındaki destek rezillik üst seviye sinerjiyi arıyorum arenaya yönlendiriyor onu arıyorum o da sinerjiye yönlendiriyor sonra bir şekilde 10larca kez arıyarak her iki yeri yolladım kargoyu ellerine ve ulaşınca kargo sürat harici almıyoruz dediler 2 haftadan fazla bekledim yollamalarını gitmesi derken ürün bana ulaştı ve kargoyu ben karşıladım 800 tl girdi bana geri gelince. Neymiş sürat harici olmuyor o zman bana ne diye yurtiçi geçerli diyor ve iki yer de arena ve sinerji alan kodu veriyor. garantisine 3 hafta kala oyaladılar mı bilemem. Yollasam da zaten yollamazlardır büyük ihtimal yenisini. ve sistem toplamıştım 2 sene önce ve toplu geldi takılı kasanın yan tarafı yamuktu ilgilenmediler. Yani firmadan hiç memnun değilim gaming gen tercihimdir. 5k monitör almıştım 2 sene önce ekranın altın da bir anda cizgiler oluştu dell marka ve firmaya ulaştım hemen müdahale ettiler ellerinde kalmadıkları için bir üst modeli 10klık monitör yolladılar o zaman. Konudan alakasız oldu biraz ama hem indirim diye sözde ürün satıyorlar ve hiç arkasında duramıyorlar bulaşmayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,954
Üyeler
196,862
Son üye
mercedesmandalina
Geri