❌İndirim Bitti! Lg 27" Ultragear 27g810a-B 1ms 180hz 4k - 360hz Fhd Dual Mode Ips - 15.999 Tl

bende 1-2 yıl önce çıkan bir model var aynı monitörün 2k 165hz olanı aktif oalrak kulalnıyorum gayet memnunum lg diye almıştım adam panel üreticisi kos koca
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bunu alıcağıma bi 5k daha koyar oled alırım
25 bine 4k 240hz veya 1080p 480hz monitör paylaş bütün site nemalansın aga. Böyle bilgileriniz varsa paylaşın burada boşa gitmesin.

Alınır mı nasıl

ben açıkçası çinlilerin kalite kontrol harici daha kaliteli panel ürettiklerini düsünüyorum ama bilmiyorum
Yani Çinliler sektörde daha geniş ama LG Güney Kore malı panel kalite sıralaması 1 LG 2 auo 3 boe benim düşüncem Çin malı yerine Güney Kore malı çok daha iyi ki geçen bir forumda yorumda gördüm LG monitörlerin içinde saat sayacı var 10400 saattir kullanıyorum bir sıkıntısı yok yazmış adam yine de teknoloji şans işi ama LG diye bastıra bastıra söylerim ben

Yani Çinliler sektörde daha geniş ama LG Güney Kore malı panel kalite sıralaması 1 LG 2 auo 3 boe benim düşüncem Çin malı yerine Güney Kore malı çok daha iyi ki geçen bir forumda yorumda gördüm LG monitörlerin içinde saat sayacı var 10400 saattir kullanıyorum bir sıkıntısı yok yazmış adam yine de teknoloji şans işi ama LG diye bastıra bastıra söylerim ben
Lg artık sadece oled üretiyor. Lg ekran ve ses konusunda kalitedir. Sony ikolüdür.

25 bine 4k 240hz veya 1080p 480hz monitör paylaş bütün site nemalansın aga. Böyle bilgileriniz varsa paylaşın burada boşa gitmesin.
4k 240hz i ne yapiyim be reis 4k da 60fps oynasam bir oyunu şükür yani 4k da 240hz oyun oynayacak adamda 5090 vardır senim benim gibi 20-25k ya en iyi monitör neymiş diye bakmaz yani

4k 240hz i ne yapiyim be reis 4k da 60fps oynasam bir oyunu şükür yani 4k da 240hz oyun oynayacak adamda 5090 vardır senim benim gibi 20-25k ya en iyi monitör neymiş diye bakmaz yani
4k monitörüm ve tvim var genelde 4k oynamam çünkü 2k arasında genelde oyunlar fark yok masaüstü daha keskin kod yazarken felan daha iyi bana göre 3k felan çıksa onu alırdım ama 4k her şey için biraz fazla
pcyi tvye bağlıyorum ondada 2k'da oynuyorum çok bir şey değişmiyor

Geri