Geçenlerde forumdan biri kırık kulaklığını garantiye gönderdi değişimini yaptılar ancak çoğu kişi sorun yaşıyordu bu konuda. Ne olacağı belli olmaz yani.
Geçenlerde forumdan biri kırık kulaklığını garantiye gönderdi değişimini yaptılar ancak çoğu kişi sorun yaşıyordu bu konuda. Ne olacağı belli olmaz yani.
a9 ultra max 2.0 kullanıyorum 0 sıkıntı şuanda. şarjı 4k hz kullanımda (ayarlarım fotoda) 20 - 30 gün gidiyor kullanıma göre. ben baya memnunum mouse dan. plus ile farkları var ama genel anlamda hem tasarım hem de yazılım kısımları aynı
ikiside var bende düz modeller olarak a9 daha kalıplı ele iyi oturuyor günlük kullanımda rahat ama oyun için vxe tercih ederdim biraz daha küçük olduğu için parmaklarımla daha hassas kontrol edebiliyorum bu tabii ki herkesin kullanımına göre değişebilen şeyler
1 yila yakındır kullanıyorum hic bir sorunu yok. pili de asiri guzel 1-1.5hafta dayaniyor benim için en azindan. sadece pembe versiyonu varfi stokta ben aldigimda memnunum guzel duruyor rengide pisman degilim hatta 1-2 sene sonra bozulursa bile tekrar bundan bile alabilirm