Atk A9 Plus Alıcam Kroniği Var Diyorlar Ne Yapmalıyım?

Biraz daha yıpranmasını bekleyip garantiye yollarım diye düşünüyordum, wraith'in garanti süreci nasıldır acaba?
Geçenlerde forumdan biri kırık kulaklığını garantiye gönderdi değişimini yaptılar ancak çoğu kişi sorun yaşıyordu bu konuda. Ne olacağı belli olmaz yani.

Kroniği var dendi yorumlaroda hep çok iyi garip bi durum var a9 modellerini uzun süredir kullanan biri varmı
a9 ultra max 2.0 kullanıyorum 0 sıkıntı şuanda. şarjı 4k hz kullanımda (ayarlarım fotoda) 20 - 30 gün gidiyor kullanıma göre. ben baya memnunum mouse dan. plus ile farkları var ama genel anlamda hem tasarım hem de yazılım kısımları aynı
1778711255736.webp

Son düzenleme:
Düz a9 mu alsam vxe r1 mi sen sanırım kullanıyorsun
ikiside var bende düz modeller olarak a9 daha kalıplı ele iyi oturuyor günlük kullanımda rahat ama oyun için vxe tercih ederdim biraz daha küçük olduğu için parmaklarımla daha hassas kontrol edebiliyorum bu tabii ki herkesin kullanımına göre değişebilen şeyler

1 yila yakındır kullanıyorum hic bir sorunu yok. pili de asiri guzel 1-1.5hafta dayaniyor benim için en azindan. sadece pembe versiyonu varfi stokta ben aldigimda memnunum guzel duruyor rengide pisman degilim hatta 1-2 sene sonra bozulursa bile tekrar bundan bile alabilirm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,066
Üyeler
196,883
Son üye
Emir202033
Geri