Bir kaç gündür oled monitör arıyordum, inceleme fiyat performans ve garanti konusunda bu model ilgimi çekti sipariş verdim. Kullanan var mı varsa memnun mudur ?
niyekineolmamış
niyekine
Bendede qadmes modeli var h.oBir kaç gündür oled monitör arıyordum, inceleme fiyat performans ve garanti konusunda bu model ilgimi çekti sipariş verdim. Kullanan var mı varsa memnun mudur ?
bunun 4k versiyonu var mı
evet hocam bahsettiğiniz şeyleri araştırmıştım zaten benim için çok sorun olan şeyler değil + olarak aldığım modelde de panel yanığı vs olması durumunda garanti verdiği için marka sorun yaşayacağımı düşünmüyorum hayırlısı diyelimHocam bu işler şans işi hevesini kırmak istemem ama sadece 1-2 harf değişikliği olan modelini almıştım bu ürünün. 5 ay sonra ekranın neredeyse yarısı OLED yanığı oldu bende iade ettim. Bir daha da IPS gibi sağlam olmadıkça OLED almam dedim, onun yerine başka güzel IPS aldım gayet memnunum. Birde başlarda çok sorun olmuyor ama sonradan çok uğraştırıyor yok monitör açık kalmasın yok sabit görsel olmasın vs çocuk büyütüyoruz sanki. Kısacası hayırlı olsun benim deneyimim iyi değildi ama inşallah seninki güzel olur.
iade şansım şuanlık yok hocam taksitle aldığım için ama bir gelsin bakalım nasıl bir şey birde marka model olarak Rog iyidir diye düşünüyorum.Ben bunu alacağıma 200 nit qd oled glossy alırım GO27Q24 alın bence bunu iade edip. WOLED' in kronik sorunlarıyla ugrasmayın. Bir de QD Oled de renkler biraz daha parlak genel parlaklık az olsa bile 3. nesil woled 1 gömlek geride kalan bir panel. 3 nesil qd oled ile tandem woled yakın yani. 3. nesil woled bu aldıgınız tandemden 1 geri. Ben olsam tandem woled yerine bile yine qd oled gen3 tercih ederim. 22899' a gigabyte fazla uygun ki gigabyte modellerde genelde kvm switch, hoparlör gibi ekstra donanımlar oluyor bu fiyat bandında cok iyi
Paneller belli üreticilerden geldiği için zaten panelleri belli hepsinin markalık ekstrem bir şey yok bu ürünlerde. Üretim de sıkı, panel piyangosu vb yok.evet hocam bahsettiğiniz şeyleri araştırmıştım zaten benim için çok sorun olan şeyler değil + olarak aldığım modelde de panel yanığı vs olması durumunda garanti verdiği için marka sorun yaşayacağımı düşünmüyorum hayırlısı diyelim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
iade şansım şuanlık yok hocam taksitle aldığım için ama bir gelsin bakalım nasıl bir şey birde marka model olarak Rog iyidir diye düşünüyorum.
hayırlısı hocam göndeririz garantiye en kötğPaneller belli üreticilerden geldiği için zaten panelleri belli hepsinin markalık ekstrem bir şey yok bu ürünlerde. Üretim de sıkı, panel piyangosu vb yok.
Sahsen qd oled normal deneyime daha yakın en az sorunlu olur bu bütçeye inş sizinki bozuk gelmez woled de şanş işi sizin model de ünlü sorun konusunda