🔥İndirim Samsung Crystal 58u8000 4k Ultra Hd 58" 147 Ekran Smart Led Tv 27.080 Tl !

kyemre058

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,058
acaba nromal monitör yerine tv mi alsam fiyatları daha uygun gelmeye başladı :)

kırık gelirse ptt avmyle uğraşılmaz

Normalde 31-32 bandında bir TV.

SEPETTE %14 KUPONUNU KULLANIN.
Kod güzel fiyatı gayet iyi birsürü ürün var bunun gibi, ama satıcılar çok bilindik değil.

Kod güzel fiyatı gayet iyi birsürü ürün var bunun gibi, ama satıcılar çok bilindik değil.
En avantajlı ürün 7800x3D idi o yüzden Inventus satıyodu bide. Stok anında bitti.

Satıcı bilindik değilse pttavm den su bile almayın 6-7 ay thh de uğraşırsınız
1778756239659.webp

Sanmıyorum sorun olacağını

Satıcıyı savunmak gibi bir niyetim yok hocam ama şikayet vara baksan her firmayı yerin dibine sokuyorlar orada.
bunlar ayrı kanka bir zat yaşadım ben zaten bakarsan puanı düşük her firma öyle de adamların en azından çözümleme puanı var benim muhabbette satıcı yok x firmaya yaz dedi baktım onlar bir distirbütörlüğü bıraktık dediler sonra bir kaç firmayı daha aradım garanti belgesi sordular kutuda yoktu satıcı açmıştı kutuyu bana test için açtık dediler garanti belgesini almışlar geri paketlerken neyse satıcıya yazdım dönmedi bile aradım açmadılar neyse trendyola yazdım satıcıya yaz eğer olumsuz dönüyorlarsa şikayet eder dava açarsınız dediler xd bu kadar muhabbette 100 liralık dandik bir kablo için corsair spec deltanın rgb kablosu sonra gittim dark aldım kendim 98 liraya o gün bugündür çorap bile alamam trendyoldan

bunlar ayrı kanka bir zat yaşadım ben zaten bakarsan puanı düşük her firma öyle de adamların en azından çözümleme puanı var benim muhabbette satıcı yok x firmaya yaz dedi baktım onlar bir distirbütörlüğü bıraktık dediler sonra bir kaç firmayı daha aradım garanti belgesi sordular kutuda yoktu satıcı açmıştı kutuyu bana test için açtık dediler garanti belgesini almışlar geri paketlerken neyse satıcıya yazdım dönmedi bile aradım açmadılar neyse trendyola yazdım satıcıya yaz eğer olumsuz dönüyorlarsa şikayet eder dava açarsınız dediler xd bu kadar muhabbette 100 liralık dandik bir kablo için corsair spec deltanın rgb kablosu sonra gittim dark aldım kendim 98 liraya o gün bugündür çorap bile alamam trendyoldan
%100 katılıyorum sana hocam; Trendyol feci kötü bir site. Ne müşterinin arkasında duruyorlar ne de müşteri memnuniyeti gözetiyorlar. Zaten hisselerinin %90'ı Çinli Alibaba'ya ait olan bir firma; gerçekten de bu platformu Çin kafasıyla yönetiyorlar. Nerede ıvır zıvır, dolandırıcı satıcı varsa hepsi Trendyol'da. Ara sıra verdiği o kuponlar olmasa asla alışveriş yapmam; zaten yapınca da sadece güvenilir ve bilindik satıcılardan almaya çalışıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,057
Üyeler
196,882
Son üye
RedEye
Geri