Asus Tuf 9070 Xt İndirim!!

NOT: PC TOPLAMA YERİNDE 10K İNDİRİM VERİYOR

Alıntıyı görüntüle
Yav dayıcım dalga mı geçiyon 5k lık anakarta da 7k yazıyo orda onu ne yapacaz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tuf her zaman pahalıdır. Gidipte xfx le falan karşılaştırmayın daha ucuzdu diye. Asus tuf için gayet iyi fiyat.
Dayıcım bi salın ya. XFX 10 basar TUF'a AMD ekran kartlarında.

kayınço indirim vardı attım almazsan alma belki başkası alacak

Tüh be bende umutlanmıştım. Bu kartı çok istiyordum
harbimi yoksa dalgamı geçiyon

Prime 35 e satılınca kapış kapış gitmişti tuf için gayet iyi fiyat

zaten 20-25 e lıp 45 e satıyolar arada bi indirim var diyip dalga geçiyorlar yani onların satış fiyatına göre güzel
misal lexar 16x2 6400mhz cl30 rami itopya gecen 21k mi ne verdi burada 28den listelenmiş kingston nv3 1tb 6,5 civarinda burada 500gb 5,5 yazılmıs keşke tek satılsa alınırdı pc toplayacagım kendim topladıgımda 8k cepte kalıyor ekran kartı da nitro olacak şekilde :D bunu onemsemeyenler için değerlendirilebilir bir fırsat

90 derece vram le hotspotu görünce anlarsın. Tipik xfx kitlesinin büyük bir kısmı :D (f/pcilere sözüm yok)

90 derece vram le hotspotu görünce anlarsın. Tipik xfx kitlesinin büyük bir kısmı :D (f/pcilere sözüm yok)
Vram sıcaklığı kullanılan belleğe bağlı ama Hotspot konusunda haklı olabilirsin

Kaldı ki Pulse modeli hepsinden ucuz ve daha serin.

misal lexar 16x2 6400mhz cl30 rami itopya gecen 21k mi ne verdi burada 28den listelenmiş kingston nv3 1tb 6,5 civarinda burada 500gb 5,5 yazılmıs keşke tek satılsa alınırdı pc toplayacagım kendim topladıgımda 8k cepte kalıyor ekran kartı da nitro olacak şekilde :D bunu onemsemeyenler için değerlendirilebilir bir fırsat
Onu diyom işte kral. Adam sana orda 10k indirim yapıyor gibi gözüküyo ama diğer parçalardan 10k dan fazlasını alıyor. Mantıklı değil yani.

Vram sıcaklığı kullanılan belleğe bağlı ama Hotspot konusunda haklı olabilirsin
Ondada haklı değil hocam al sana atayım sende bak. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1yL3SyqoE8d1PDh_Tz4vc0FAnqcwMi71nQ1fIFc97vo0/edit?gid=0#gid=0

Tuf her zaman pahalıdır. Gidipte xfx le falan karşılaştırmayın daha ucuzdu diye. Asus tuf için gayet iyi fiyat.
Xfxe keşke laf etmeseydiniz :D

Xfx soğutma konusunda en başarılısı.

90 derece vram?

Xfxe keşke laf etmeseydiniz :D

Xfx soğutma konusunda en başarılısı.

90 derece vram?
Çamur at izi kalsın. Asus fanboyları klasik işte. Beyin hücreleri tam olgunluğa erişmemiş oluyor genelde. İyiye iyi kötüye kötü demek lazım. Asus TUF modeli kötü değil ama 45k lık bir kart kesinlikle değil. Diğer 9070xt lerin fiyatı neyse onun da hakkı o kadar.

Bence konu kilitlensin saçma sapan bir şey olmuş

Sadece toplama olmasa iyi fiyat olurmuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,045
Üyeler
196,879
Son üye
jeagereren
Geri