WhoCares
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,120
nasıl sen üye değilmisin aydiforuma.kom hemen kap üyeliğiAdamın forumu mu var? Hiçbir şey anlamadım bu mevzudan.
nasıl sen üye değilmisin aydiforuma.kom hemen kap üyeliğiAdamın forumu mu var? Hiçbir şey anlamadım bu mevzudan.
Bir farkı yok aynısının beyazı.hocalarım bilmediğim için soruyorum bunların arasındaki farkı ne de 21 bin lira fark var ki? Alıntıyı görüntüle
Kısan İtopya değil bu arada özelleştirme var sistemde.herşeyden aşırı kısılmış sırf 5070 koyalım diye sisteme. Ki o da en düşük 5070 modeli. Bence benzer fiyatlı 9070xt sistem daha iyi buna kıyasla
Kral OEM paketlerdeki ekran kartı özelleştirmelerinde mantık arama genelde native hangisini veriyolarsa o mantıklı oluyor fiyat olarak.hocalarım bilmediğim için soruyorum bunların arasındaki farkı ne de 21 bin lira fark var ki? Alıntıyı görüntüle
özelleştirme var da ona göre de fiyat artıyor zatenKısan İtopya değil bu arada özelleştirme var sistemde.
O anlamda değil, sistemi düşürme yönünde özelleştirmiş biri (linki kim oluşturduysa) sistemin orijinali 60K zaten.özelleştirme var da ona göre de fiyat artıyor zaten![]()
ya ne bileyim bu kadar fiyat farkı olunca, dedim heralde bu ekstra oc li daha üst düzey bişey falanKral OEM paketlerdeki ekran kartı özelleştirmelerinde mantık arama genelde native hangisini veriyolarsa o mantıklı oluyor fiyat olarak.