🔥İndirim 15-22 Mayıs Her Gün Saat 18.00'da 👀👀 (Peşin Fiyatına 6 Taksite Varan Kampanya) Ürünler Güncellendi!!

Alıntıyı görüntüle

400 den aşağı böyle fan yok cidden 100TL ye verdilerse iyiymiş
1dklığına 99tlye verdiler sonra 10dk normal 800 civarı fiyata çıktı sonra 5dk civarı 150tlye sattılar tekrardan öylece bitti. Aynı şekil asus a21plus kasayı da önce 2kdan koydular 2dkdan az sürede bitti. Birkaç dakika sonra 2500 tlden geri satışa açtılar. Yani çocuk oyuncağı gibi madem bu kadar mega(balon) indirim vs. yapacaksınız bari fiyatları sabit tutun. Elinizdeki stokların yarısını farklı fiyattan yarısını farklı diyattan satmak nedir ? Tutturabildiğine mi oynuyoruz burada.

1dklığına 99tlye verdiler sonra 10dk normal 800 civarı fiyata çıktı sonra 5dk civarı 150tlye sattılar tekrardan öylece bitti. Aynı şekil asus a21plus kasayı da önce 2kdan koydular 2dkdan az sürede bitti. Birkaç dakika sonra 2500 tlden geri satışa açtılar. Yani çocuk oyuncağı gibi madem bu kadar mega(balon) indirim vs. yapacaksınız bari fiyatları sabit tutun. Elinizdeki stokların yarısını farklı fiyattan yarısını farklı diyattan satmak nedir ? Tutturabildiğine mi oynuyoruz burada.
olta balık olayı :kizginpeepo:

Şuanda xigmateh howthron en9535 kasa ve fsp ahbc 80+ 500w psu kullanıyorum. Sistemimi 500ti 16gb'a yükseltmeyi planladığım için mecbur değiştirmem lazım ama 5k gibi bir bütçem var. Kasa+psu var mı düzgün bildiğiniz ?
5060ti zaten az güç tüketen bir ekran kartı , 450w önerilen psu istiyor. Elinizdeki psu yeterli olur ama psunuz kalitesiz. Kasa+psu kombinasyonları hakkında bir şey diyemeyeceğim aşırı bilgim yok araştırmadım. Zoko kasalarını öneren çok var uygun fiyatlı kaliteli olarak bakabilirsiniz.

Şuanda xigmateh howthron en9535 kasa ve fsp ahbc 80+ 500w psu kullanıyorum. Sistemimi 500ti 16gb'a yükseltmeyi planladığım için mecbur değiştirmem lazım ama 5k gibi bir bütçem var. Kasa+psu var mı düzgün bildiğiniz ?

şöyle bir kasa gözüme çarptı yine de biraz araştırayım dedim. Delta P850 psu kullanıyor. C tier atx 3.1 bir psu . NLO koruması yok sadece. Kasanın ARGB kontrolcüsü var. Gayet büyük bir kasa. DEğerlenidirlebilir bence.

NLO nedir derseniz :NLO (No Load Operation): Türkçesi "yüksüz çalışma/operasyon"dur, PSU AC girişi üzerinden güç almaya devam etse bile çıkış kanallarında yük yoktur ve PSU bu şekilde çalışmaya devam eder.

1778871452886.webp

ben de yeni ürünler bekliyorum fakat 22'sine kadar aynı ürünler mi olacak?

Aahaha itopyanın yapacağı iş bu kadar olur:)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,597
Üyeler
195,674
Son üye
VIANNÆ
Geri