Taksit yaptırdıysanız paranız banka politikasına göre taksit taksit yatabilir. Limitiniz bittiyse tekrardan alamazsınız. İptal talebi onaylanmadan arayıp iptal talebini iptal ettirmek mantıklı olabilirdi fakat mesai saatleri bitti diye biliyorum.
Taksit yaptırdıysanız paranız banka politikasına göre taksit taksit yatabilir. Limitiniz bittiyse tekrardan alamazsınız. İptal talebi onaylanmadan arayıp iptal talebini iptal ettirmek mantıklı olabilirdi fakat mesai saatleri bitti diye biliyorum.
Yahu ne güzel almıştım sistemi. Sistemi aldıktan sonra aklıma girdiler yok 2 tane ssd slotu varmış da bilmem neymiş falan. En başında dümdüz B650 veya B850 alın dediler uyarmadılar ki B650-R alın veya şunu alın vs. diye. Kaldım ortada ne yapacağım şimdi?Taksit yaptırdıysanız paranız banka politikasına göre taksit taksit yatabilir. Limitiniz bittiyse tekrardan alamazsınız. İptal talebi onaylanmadan arayıp iptal talebini iptal ettirmek mantıklı olabilirdi fakat mesai saatleri bitti diye biliyorum.
İnsan gibi okusaydınız konunun altındaki mesajları zaten 10 kişiden 9'unun o anakart ve psuyu alın dediğini görürdünüz. Suçu millette aramayın. İnsan gibi okuyun. 45-50 bin lira az para değil günün sonunda. Hızlı davranmanın ne anlamı var?Yahu ne güzel almıştım sistemi. Sistemi aldıktan sonra aklıma girdiler yok 2 tane ssd slotu varmış da bilmem neymiş falan. En başında dümdüz B650 veya B850 alın dediler uyarmadılar ki B650-R alın veya şunu alın vs. diye. Kaldım ortada ne yapacağım şimdi?
Bende vazgeçtim ehehe.Onu görünce ben de vazgeçtim
Konunun ilk sayfasına şöyle bir şey yazılmış ne anlamamı bekliyordun?İnsan gibi okusaydınız konunun altındaki mesajları zaten 10 kişiden 9'unun o anakart ve psuyu alın dediğini görürdünüz. Suçu millette aramayın. İnsan gibi okuyun. 45-50 bin lira az para değil günün sonunda. Hızlı davranmanın ne anlamı var?
Sistemi de iptal etmişsiniz kaldınız öyle yapacak bir şey yok. İyi günler.
İnsan gibi bütün mesajları okusaydın? Ben sana ne diyorum? Daha dediğimi anlamıyorsun ki.Konunun ilk sayfasına şöyle bir şey yazılmış ne anlamamı bekliyordun?
Alıntıyı görüntüle
normalde iade karta hemen olur onu kontrol etmeniz lazımdı hocam ne diyebilirim ki.Hangi anakartı almamız lazım hocam?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bir de siparişi iptal ettim siz öyle dediniz diye. İade 3-4 gün içinde gerçekleşiyormuş ve kartımda limit kalmadı ne yapacağım şimdi?
Alıntıyı görüntüle
Geçmiş olsun kardeşim, daha iyi bir fırsat çıkar karşına. Sıkma canınıYahu ne güzel almıştım sistemi. Sistemi aldıktan sonra aklıma girdiler yok 2 tane ssd slotu varmış da bilmem neymiş falan. En başında dümdüz B650 veya B850 alın dediler uyarmadılar ki B650-R alın veya şunu alın vs. diye. Kaldım ortada ne yapacağım şimdi?
hala alınabilir gözüküyor...AMD R5 7500F - RX 9060 XT - A620M - 1TB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - RX 9060 XT - A620M - 1TB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Alamadım tüh kaçtı etti diyen varsa almayı denesin. Günün sonunda iptal etmezler Vatan bu.hala alınabilir gözüküyor...