HacıSOFU
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 12,491
Siz çok kullanmıyorsunuz anlaşılanben 60 tl ye 50 tane aldım E-yooso klavye için 1 tanesi bozulmuştu değiştirdim 2 yıldır kullanıyorum hala calısıyor
Siz çok kullanmıyorsunuz anlaşılanben 60 tl ye 50 tane aldım E-yooso klavye için 1 tanesi bozulmuştu değiştirdim 2 yıldır kullanıyorum hala calısıyor
link yok ama Drinkey MX3 markahic bilgim yok hocam zamaninda yine forumda konusu acilmisti alibabadan almistik 300-400 TL'ye, bi ara baktim keycaps + switch isine pahali geldi.
link var mi hocam
yorumlar pek olumlu degil hocammavi aldımda pişman ettirirmi switch ile keycap için aldım
Hocam Aula S100 Pro modeline bakabilirsiniz. 1500TL civarına trimod destekli 4000mah bataryalı çok fazla seçenek yok.Kablosuz olsaymış keşke..
300-400 e baya iyi hocam yine o klavyeler, ama işte klavyeye yeni keycaps yeni switch alayım dersen klavyeden fazla ücret ödemen gerekiyor.hic bilgim yok hocam zamaninda yine forumda konusu acilmisti alibabadan almistik 300-400 TL'ye, bi ara baktim keycaps + switch isine pahali geldi.
mavi switchle kafa şişirmeye gerek yok aulaya takacam zaten switchleriyorumlar pek olumlu degil hocam
Kaçınılmaz bi durum bu ya o yüzden herkes bi blue alıp denesin sonra tıpış tıpış sessize geçiyoruz zatenbende aynı durumu yaşadım çok hevesle mavi switch aldım ama belli bir noktadan sonra kaldırdım bir köşeye attım çok kafa ağrıtıyor kesinlikle red alın
iptal edildi diyeni sen mi ettin ?
ben ettim blue idi iptal edip rede çevirdimiptal edildi diyeni sen mi ettin ?