🔥İndirim Baseus Star Lord 22,5 Watt 20000 Mah Dijital Ekranlı Powerbank 999tl

Reaksiyon skoru
66
Baseus Star Lord 22,5 watt 20000 mah dijital ekranlı powerbank trendyolda 999 tl. Dijital ekranlı olması da güzel. Diğer sitelere göre ucuz görünüyor. İsteyen değerlendirebilir.
Ürün linki: https://ty.gl/h5bi1css2vl8f

Geçenlerde paylaşılan bir urun icin kronik sorunlu deniyordu bunda var mi öyle bi olay

Ben bunu askerdekullandım. Batarya çabuk şişiyor ama çok güzel iş görüyor tavsiye ederim

Oyle mi neden ki hocam
Ben kendi fikrimi söyleyeyim. Bunun 10.000'liği vardı. 2 sene içinde toplamda 40 kere şarj deşarj olmamıştır ama 2. senenin sonunda powerbank şişmeye başladı. Öyle ki düz bir zeminde stres çarkı gibi döndürebiliyordunuz. Sonradan bu modelde kronik şişme sorunu olduğunu okumuştum. Tabi elektronik bu, bana da denk gelmiş olabilir

Ben kendi fikrimi söyleyeyim. Bunun 10.000'liği vardı. 2 sene içinde toplamda 40 kere şarj deşarj olmamıştır ama 2. senenin sonunda powerbank şişmeye başladı. Öyle ki düz bir zeminde stres çarkı gibi döndürebiliyordunuz. Sonradan bu modelde kronik şişme sorunu olduğunu okumuştum. Tabi elektronik bu, bana da denk gelmiş olabilir
Geçen bu markanın bi modeli fiyat hatasi sebebi ile 99 TL'ye düştü o modelde de kronik şişme olduğunu söylediler. Bu model miydi hatırlamıyorum ama bende o yüzden temkinli yaklaştım biraz

Geçen paylaşıldığında almıştım ürün elime ulaştı. Şarj etme hızı çok iyi ürün biraz büyük sadece. Kronik şişme sorunu var mı zamanla göreceğiz

aynı model sanırım yaşadım daha öncede yazmıştım servisyok .amazon kendisi ödedi müşteri memnuniyetinden dolayı baseus ne kablosu nede powerbanki yazılanı verdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,858
Üyeler
196,832
Son üye
vision404
Geri