Discorda Giriş İçin Bypaxdpi Güvenilir mi ? Yazılımdan Anlayan Arkadaşların Yardımı Gerekiyor

şuanlık bypax kullanıyorum bakalım bi sroun yaşarsam bu da dursun burda o zmaan bunu da kullanıyım teşekkürler ms var de baya iyi o yüzden değiştirmek saçma olur gibi sesli konuşmada aldığım ms 26 falan evde de 30 a 10 internet hızım var uygulama bana başarılı geldi konuya gelip de bakacak arakdaşlar için yazıyorum bunları da senin uygulamada nasıl diğer uygulamaları da etkiliyor mu o da önemli etkilememesi lazım oyun oynarken rahat olması açısından
Warp Zero Trust Cloudflare'in bir özelliği. Ben sadece kurulumunu kolaylaştırmak için bir araç yaptım ama evet oyun oynarken pingini falan etkilemiyor.

bypaxdpi hizmet olarak kurulabiliyor mu?
hizmetten kasıt nedir tam olarak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

uygulama gibi yükleniyor yönetici izni veriliyor ardından da bağlan diyip çalıştırıyorsun

hizmetten kasıt nedir tam olarak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

uygulama gibi yükleniyor yönetici izni veriliyor ardından da bağlan diyip çalıştırıyorsun
goodbyedpi mantığı pc açılırken arkada otomatik açılmasını diyorum startup olarak da eklenebilir ama hizmet olarak bi olayı varsa iyi olabilir kullanmayı düşünüyorum ama hala kuşkularım var

goodbyedpi mantığı pc açılırken arkada otomatik açılmasını diyorum startup olarak da eklenebilir ama hizmet olarak bi olayı varsa iyi olabilir kullanmayı düşünüyorum ama hala kuşkularım var
ya şey yok diye biliyorum pc açılınca oto başlatma yok sanırım ayarlarda var da çalışmıyor o sanırım veya bi ayarı var bilmiyorum birde şu var eğer uygulama açık bağlantı açık şekilde kapatırsan pcyi ilk açtığında internet olmuyor uygulamayı sadece atınca eski ayarlara çeviriyor sanırım bağlantı kuruluyor

Geri