25000 Tl Bu Laptop Alınır mı?

ya hocam oyun oynarsam ben oynarım gta hitman pes felan oda pes 2013 veya 2019 yamalı belki onu bile oynamam işten vakit bulupta bu laptopun bukadar uygun fiyat olması normalmi
Yeni nesil laptoplarla ilgili bir fikrim yok ben 6 sene önce aldığım laptoptayım şu an :D Bilen birisi yardımcı olur ben detay öğrenmek için sordum

O kadarını oynatır hocam

O kadarını oynatır hocam
hocam hitmanın yeni serisini felan oynatırmı valorant felan hiç oynamadım sistemim eski oldugundan dedigim gibi oynarsam hitman splinter cell assasin cred gibi eski yapımlar oynarım suikast ağırlıklı bide yamalı pes fifa :D onun dısında genel kullanım ve kardeşimin ödevleri için birde aşağıdaki arkadaşımın attıgı bilgisayara bakarmısın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam marka yeni galiba biraz önyargı oluşturdu 2si arasında ne fark var acaba sana zahmet

hocam hitmanın yeni serisini felan oynatırmı valorant felan hiç oynamadım sistemim eski oldugundan dedigim gibi oynarsam hitman splinter cell assasin cred gibi eski yapımlar oynarım suikast ağırlıklı bide yamalı pes fifa :D onun dısında genel kullanım ve kardeşimin ödevleri için birde aşağıdaki arkadaşımın attıgı bilgisayara bakarmısın

hocam marka yeni galiba biraz önyargı oluşturdu 2si arasında ne fark var acaba sana zahmet
hocam markaya hakim değilim ama cihaztv falan çok önermekte bu fiyata bunu. Fiyatının üstünde özelliklere sahip ekran olarak.

Şimdi sen ilk bir soru soruyorsun sonra farklı sorulara dönüyor. Valorant oynatır sanırım ama ona ne derece oynamak denilir bilmem

Şimdi sen ilk bir soru soruyorsun sonra farklı sorulara dönüyor. Valorant oynatır sanırım ama ona ne derece oynamak denilir bilmem
yok hocam ya valorantla felan pek isim yok gibi bir şey senin önerebilecegin bir model varmı bunu alayımı 9 taksit

hocam markaya hakim değilim ama cihaztv falan çok önermekte bu fiyata bunu. Fiyatının üstünde özelliklere sahip ekran olarak.
evet ekranı daha iyiymiş ama marka şüphe uyandırdı birde işleci olarak lenovo sanki daha iyi gibi

dedıgın oyunları oynatır ama ne beklıyorsun asıl olay o ayrıca uzun sure oyunda o cıhaz catur cutur her cıhaz gıbı ısınıcak her laptop ısınıyo ama o laptopun sogutmasının pek ıyı oldugunu sanmıyorum

Geri