bütün sistemi alman gerekiyor oradan bildiğim kadarıyla.Alternatif olsun diye yazıyorum yeni farkettim belki değerlendiren olur.
İncehesapta şuan herhangi bir sistem toplamayı denediğimizde ve tuf 9070XT kart eklediğimizde baya iyi fiyata geliyor.
Alıntıyı görüntüle
Evet tam sistem alındığında veriyor indirimi hocam.bütün sistemi alman gerekiyor oradan bildiğim kadarıyla.
37 ye 9 taksit almak mantıklı mı yoksa bir ay içinde daha iyi bir fırsat gelir mi37 şuan
pahalı gibi sanki ya37 şuan
haziran da kampanya gelecek diyorlar ama emin değilim. işini şansa bırakacaksan bekle37 ye 9 taksit almak mantıklı mı yoksa bir ay içinde daha iyi bir fırsat gelir mi
Kim diyor ve neye dayanarak söylüyorlar?pahalı gibi sanki ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
haziran da kampanya gelecek diyorlar ama emin değilim. işini şansa bırakacaksan bekle
düz modele göre biraz pahalı gibi geldi o yüzden dedim. etkinlik kampanya gelir indirime girerse guzel olurKim diyor ve neye dayanarak söylüyorlar?
evetHaziran ayından bahsetti arkadaş sanırım
Satıcı çok kötü sinerjiden alınAlıntıyı görüntüleSAPPHIRE PULSE AMD RADEON™ RX 9070 XT GAMING 16GB DUAL HDMI/DUAL DP GPU Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
SAPPHIRE PULSE AMD RADEON™ RX 9070 XT GAMING 16GB DUAL HDMI/DUAL DP GPU Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
37lerden kademe kademe 35'e geldi bu kart 31bin satıldığı oldu bu sene içinde aşağı yönlü eğilimi var birazda bunu göstermek için açtım konuyu Amazon satıcı az öncede bahsettiğim Bonus kartınız varsa 1000 Lira bonus kampanyası mevcut.
idefixte Prime diye bir satıcıdan TURK TELEKOM kampanyası ile 33199TL ile alabilirsiniz güvenirseniz tabi.
An itibari ile en düşük fiyat 9070XT bu.
PARAF 1500 lirada paraf para varmış.
Alıntıyı görüntüle