Bilgisayar Soundbar Önerisi

Reaksiyon skoru
62
Bütçe
800
arkadaşlar günlük kullanım için pc de kulaklık takmak istemiyorum çok yüksek kalitesi olmasına gerek yok youtube için mmorpg oyunlar vs. bir soundbar arıyorum tavsiyeleriniz var mı

bunun gibi olursa iyi olur teşekkür ederim

Hocam yakın zamanda soundcore 2 aldım tavsiye ederim

Hocam yakın zamanda soundcore 2 aldım tavsiye ederim
teşekkür ederim tavsiye için ama bütçeyi aşıyor biraz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

monitörün altına koymayı düşünüyorum boyut olarak çok büyük olmasına gerek yok

Bütçe artarsa Havit öneririm. Havit kendi ürettiğinden, Claw's gibi fason üretimlere göre daha kaliteli olacaktır. Bunun galiba attığınız ürüne göre Bluetooth bağlantısı da var.

Bu arada hoparlör olur diyorsan şunu da öneririm. Bütçen artmıyorsa ve hoparlör olur diyorsan ikinci bağlantıdaki ürünü kendim de kullanıyorum. Arzuladığın kullanım için gayet yeterli ürün.

Ne alırsan al bağlantıda önerdiğim Realtek ayarını yap. Ses daha net ve şiddetli gelir. Ayrıca istersen Realtek ayarına ek olarak EQ APO ile ses desibelini de artırabilirsin.

Bütçe artarsa Havit öneririm. Havit kendi ürettiğinden, Claw's gibi fason üretimlere göre daha kaliteli olacaktır.

Bu arada hoparlör olur diyorsan şunu da öneririm. Bütçen artmıyorsa ve hoparlör olur diyorsan ikinci bağlantıdaki ürünü kendim de kullanıyorum. Arzuladığın kullanım için gayet yeterli ürün.

Ne alırsan al bağlantıda önerdiğim Realtek ayarını yap. Ses daha net ve şiddetli gelir. Ayrıca istersen Realtek ayarına ek olarak EQ APO ile ses desibelini de artırabilirsin.

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

Geri