Ne kadara bulabilirim minimum solak mousehttps://wraithesports.com/products/vxe-dragonfly-v3-wireless-mouse indirim kodları var 30tl googlea yazınca direkt çıkıyor reklam olmasın diye yazmıyom güzel mouse 1000tlyi geçemem dersen direkt alınır
edit: makrolar solda ama mouse simetrik, sensör iyi telafi eder bence. solak mouse bu fiyata zor biraz.
Logitec g402 yada g302 nasıl peki solak mouse bulmak zor iseYan tuşları olmayan şöyle bir ürün var. Büyük ihtimalle tuşlar değiştirilebilir. Çoğu fare zaten bu ayarı sunuyor. Yine de emin olmak adına Wraith sorulabilir.
![]()
Wraith W1 Wireless Mouse
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Onun dışında sol ele uygun oyuncu faresi bulmak bayağı zor gibi.
Soldaki tuşlar sorun çıkarmıyorsa, iki tarafı da eşit Aigo GM80 Plus veya bütçe biraz zorlayıp PRO modeli de alınabilir.
Solağımsı denilebilirÖğrenciyim, fps oyunları oynuyorum genellikle ve solağım oyuzden solakkara göre olan gaming mouse önerirseniz sevinirim
Yani benim attıklarımdan farkı yok. G402 hatta sağ el kullananlar için dinlenme kısmı koymuş. Dediğim gibi yan tuşlar sorun oluşturmuyorsa Aigo'lardan birini alın geçin. İki tarafı da eşit, uygulama üstünden tuşları değiştirebiliyorsunuz.Logitec g402 yada g302 nasıl peki solak mouse bulmak zor ise
Benim elim büyük olur mu buYani benim attıklarımdan farkı yok. G402 hatta sağ el kullananlar için dinlenme kısmı koymuş. Dediğim gibi yan tuşlar sorun oluşturmuyorsa Aigo'lardan birini alın geçin. İki tarafı da eşit, uygulama üstünden tuşları değiştirebiliyorsunuz.
Bu ürün kablosuz ve sensör, switch vb. daha iyi.
AIGO GM80 PLUS 12000 DPI Siyah Kablosuz Gaming Mouse
AIGO GM80 PLUS 12000 DPI Siyah Kablosuz Gaming Mouse ile oyun performansınızı güçlendirin. 12000 DPI ayarlanabilir optik sensör sayesinde hızlı tepki ve hassas kontrol sağlar; FPS, MOBA ve rekabetçi oyunlarda üstün performans sunar. Kablosuz 2.4 GHz bağlantı ile düşük gecikmeli, kesintisiz oyun...www.gamegaraj.com
AIGO GM80 PRO 26000 DPI Beyaz Kablosuz Gaming Mouse
AIGO GM80 PRO 26000 DPI Beyaz Kablosuz Gaming Mouse ile oyun deneyiminizi güçlendirin. 26000 DPI yüksek hassasiyetli optik sensör ve PixArt PAW3395 teknolojisi sayesinde her hareketi hızlı ve doğru algılar, FPS ve rekabetçi oyunlarda üstün kontrol sağlar. Bluetooth, USB bağlantı seçenekleriyle...www.gamegaraj.com
![]()
Rehber: Aigo GM80/GM80 Plus ile nasıl Web driver kullanılır?
Herkese iyi Sosyaller, yakın zamanda elime geçen Aigo GM80 Plus faresi için kısa bir bilgilendirme yapmak istedim. Öncelikle almayı düşünen arkadaşlar için kısa bir özet geçeyim. Ben fareyi sırf kutusu için ve elimin altında yedek dursun diye aldım ama fiyatına oranla beni şaşırttı kalitesi...www.technopat.net
Sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Ortası bombeli. Batılı 1-2 firmanın garip ürünleri hariç, çoğu fare benzer tasarım ve boyutlara sahip.Benim elim büyük olur mu bu