RPchepfoxCS
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 563
10 tane aldım eyw
Toblerone bizim mağazada kalmamış yoksa deneyecektim bunuPaylaşım için teşekkürler ben de aldım, farklı çikolatalarla denerken toblerone da - ye düştü hatta
Alıntıyı görüntüle
en az 4 tane eklenmeliBende 0tl olmuyor niye
bendede öyleBende 0tl olmuyor niye
Stok kalmamış ki 4 tane ekletmiyorben 4 tane aldım ama sipariş tarihi 21 mayıs gözüküyor tıkla gel al ile, acaba mağazaya gitsem erkenden alabilir miyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
en az 4 tane eklenmeli
Bu bayram çikolatası mıydı, 6 kutu aldım bir de yav nereye koyacaz normal kare çikolatalardan sandıydım benAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntülekonu sahibinden Allah Razı olsun.3 yıllık bayram çikolatası çıktı![]()
Sepette biraz ürün olması lazım 3-4 başka ürün olunca düşürüyor kampanya koşulu ne bilmiyorum konuyu açanın yaptığı gibi 2 pirinçle düşüyor mesela ama ben 3 farklı ucuz ürün ekleyerek de uyguladım.Bende 0tl olmuyor niye
ne olduğunu bende bilmiyorum daha tesşim almadımBu bayram çikolatası mıydı, 6 kutu aldım bir de yav nereye koyacaz normal kare çikolatalardan sandıydım ben
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sepette biraz ürün olması lazım 3-4 başka ürün olunca düşürüyor kampanya koşulu ne bilmiyorum konuyu açanın yaptığı gibi 2 pirinçle düşüyor mesela ama ben 3 farklı ucuz ürün ekleyerek de uyguladım.