❌İndirim Bitti! Enebada Googleplay 25tl Kod 8 Tl

Büyük ihtimalle çok hızlı aktif ediyorsanız koruma tarzı bir sistem aktif oluyor ve doğrulama istiyor bundan dolayı hata alınmakta faturanız mevcut fatura ile google ile kayıt açtığınız sürece kodların kullanılamaması gibi bir durum olma ihtimali olmayacaktır

20 tane 25 lik 10 tane de 200 yükledim hiç problem çıkmadı.

Ekler

• 17152.webp
    17152.webp
    18.8 KB · Hit: 65
Enpara, Nays, İşbankası olmuyor. Hata veriyor sürekli.

Kod kullanırken aralarında mümkünse 1-3 dakika bekleyin hata alırsanız bi 20-30 dakika kod kullanmayın sonra deneyin bu şekilde hatasız kullanırsınız büyük ihtimalle hata aldığınız kodlar ile de forum göndermenizi istiyorlar makbuzu ekleyip gönderdiğinizde geri dönüş olacaktır.

Ya beyler şimdi çakalca bir fikir geldi aklıma ama hapse girmek istemem burdan gelen parayla tiktokda altın alıp yayın yapan arkadaşa basıp kar etme ihtimali varmıdır acep ?

Büyük ihtimalle çok hızlı aktif ediyorsanız koruma tarzı bir sistem aktif oluyor ve doğrulama istiyor bundan dolayı hata alınmakta faturanız mevcut fatura ile google ile kayıt açtığınız sürece kodların kullanılamaması gibi bir durum olma ihtimali olmayacaktır
Farklı hesaplara kullandım iki farklı hesaba youtube pre almak için ilk girdiğim hesapta oldu ikinci hesapta hata aldım hızlı falanda girmedim 1 le 2 arasında 10dk falan vardı 2-3 hızlı denedim acaba sadece bu kodda mı var diye hepsinde çıktı yarın tekrar deneyeceğim ama şuna yanıyorum you pre iptal etmiştim tekrar başlatınca karttan tekrar para çekti 80 tlde ordan girdi zaten öğrenciyim para yok havadan 1 yemek gitti anasını satim

Ya beyler şimdi çakalca bir fikir geldi aklıma ama hapse girmek istemem burdan gelen parayla tiktokda altın alıp yayın yapan arkadaşa basıp kar etme ihtimali varmıdır acep ?
burada yasal olmayan bir şey yok google play ile ödeme yapabiliyorsan ve arkadaşın o parayı çektiğinde senin ödediğinden fazla para alıyorsa karlı bir iş sonuçta kodları aldığınz bir faturan ve ödediğin vergin mevcut. kodu satan zararına satması onu ilgilendiren bir durum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,080
Üyeler
196,886
Son üye
shxck
Geri