❌İndirim Bitti! Enebada Googleplay 25tl Kod 8 Tl

İnternetten yani yayından para kazandığınız zaman belli bir vergi ödemeli ve vergi dairesine kayıt yaptırmalısınız. Çok büyük ve saçma cezaları var. Kick mick yapmayın çok canınız yanar. Yarın öbür gün 3 5 kuruş için dünya ceza çıkabilir. Çok büyük risk.

Bakalım 2 abonelik olarak aldım bunda çok sorun olcağını sanmıyorum ama 2-3 k yapılırsa büyük ihtimalle dediğiniz muhabbetler sıkıntı olur sadece ödediği paranın bir kısmı nakit çıksın :D diğer kısımlarıda youtube premiumda kullanırım

Bakalım 2 abonelik olarak aldım bunda çok sorun olcağını sanmıyorum ama 2-3 k yapılırsa büyük ihtimalle dediğiniz muhabbetler sıkıntı olur sadece ödediği paranın bir kısmı nakit çıksın :D diğer kısımlarıda youtube premiumda kullanırım
1 lira dahi çekim yapsan şirket kurman gerekiyor bilgim dahilinde. Hiç gelirin olmasa bile yükümlülüğün var yayıncılık, sosyal medya gibi alanlarda.

Zamanında başım çok ağrıdı. Artık eskisi gibi değil dostum. 1 TL için bile sıkıntı yaşarsın.

Öyle parayı nakite çevirme olsa bir sürü yol bulunur hocam bence çok zor ve ummadık taş baş yarar hiç riske atma 3 5 bin için

Bu sadece denemeydi ancak nakite çevirmek için evet çok yöntem var satılacak bir kaç forumda var ama büyük ihtimalle bir kaç oyun be 1-2 senelik youtube premium için kullanıcam google play ile ödeme olan bir çok yer var

7 tane aldım sadece 2 tanesi çalıştı. Hemen iade veya değişim yapıyprlarmı

Bu sadece denemeydi ancak nakite çevirmek için evet çok yöntem var satılacak bir kaç forumda var ama büyük ihtimalle bir kaç oyun be 1-2 senelik youtube premium için kullanıcam google play ile ödeme olan bir çok yer var
Udemy var bildigimiz baska nereler var ki?

7 tane aldım sadece 2 tanesi çalıştı. Hemen iade veya değişim yapıyprlarmı
7 kodu da peş peşe mi girdin ustam hata olarak ne diyor? "hediye kartınızı kullanmanız için daha fazla bilgiye ihtiyacımız var. gerekli belgelerle birlikte bu formu göndererek ek bilgiler sağlayın." tarzında bir şey mi çünkü bende artık bu hatayı vermeye başladı ilk 10 key sorun çıkarmadı ama ikinci ona geçtiğimde 10 keyden 1'i bu şekilde hata verdi diğer ona geçtiğimde ise çok daha fazla key bu hatayı verdi. Hata veren keyler için form doldurdum bekliyorum peş peşe girdiğim için spam olarak algılandı sanırım

7 kodu da peş peşe mi girdin ustam hata olarak ne diyor? "hediye kartınızı kullanmanız için daha fazla bilgiye ihtiyacımız var. gerekli belgelerle birlikte bu formu göndererek ek bilgiler sağlayın." tarzında bir şey mi çünkü bende artık bu hatayı vermeye başladı ilk 10 key sorun çıkarmadı ama ikinci ona geçtiğimde 10 keyden 1'i bu şekilde hata verdi diğer ona geçtiğimde ise çok daha fazla key bu hatayı verdi. Hata veren keyler için form doldurdum bekliyorum peş peşe girdiğim için spam olarak algılandı sanırım
Peşpeşe girdim 2. 5. Girişimdekiler Çalıştı hata olarak zaten kullandın bu kodu diyor play store.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bendekiler kullanılmış key büyük ihtimalle ödediğim paradan az gelmiş oldu 🤣. Sizinki belki çok girmektendir bilemedim. Umarım dönüş yaparlar iade veya değişim için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,997
Üyeler
196,869
Son üye
utcny
Geri