arkadaşlar bi sorum olacaktı sistem toplarken veya direkt laptop alırken bu freedos olayı nedir acaba yani sistemde işletim sistemi yoksa kendimmi kurucam veya freedos olunca sistem daha yavaş mı oluyor biri aydınlatırsa sevinirim
sen kendin kurman gerekarkadaşlar bi sorum olacaktı sistem toplarken veya direkt laptop alırken bu freedos olayı nedir acaba yani sistemde işletim sistemi yoksa kendimmi kurucam veya freedos olunca sistem daha yavaş mı oluyor biri aydınlatırsa sevinirim
bilgisayar bomboş oluyor kendin flaş hazırlayıp kurman gerekarkadaşlar bi sorum olacaktı sistem toplarken veya direkt laptop alırken bu freedos olayı nedir acaba yani sistemde işletim sistemi yoksa kendimmi kurucam veya freedos olunca sistem daha yavaş mı oluyor biri aydınlatırsa sevinirim
Bilgisayarda herhangi bir işletim sistemi olmadığı anlamına geliyor. USB yardımıyla kendin kurman gerek.arkadaşlar bi sorum olacaktı sistem toplarken veya direkt laptop alırken bu freedos olayı nedir acaba yani sistemde işletim sistemi yoksa kendimmi kurucam veya freedos olunca sistem daha yavaş mı oluyor biri aydınlatırsa sevinirim