Freedos İşletim Sistemi

tunababa

80+
Reaksiyon skoru
1
arkadaşlar bi sorum olacaktı sistem toplarken veya direkt laptop alırken bu freedos olayı nedir acaba yani sistemde işletim sistemi yoksa kendimmi kurucam veya freedos olunca sistem daha yavaş mı oluyor biri aydınlatırsa sevinirim

arkadaşlar bi sorum olacaktı sistem toplarken veya direkt laptop alırken bu freedos olayı nedir acaba yani sistemde işletim sistemi yoksa kendimmi kurucam veya freedos olunca sistem daha yavaş mı oluyor biri aydınlatırsa sevinirim
sen kendin kurman gerek

bilgisayar bomboş oluyor kendin flaş hazırlayıp kurman gerek

Bilgisayarda herhangi bir işletim sistemi olmadığı anlamına geliyor. USB yardımıyla kendin kurman gerek.

teşekkür ederim hocam sistemde bi kasma yada bi yavaşlık olmaz değilmi kendim kursam

Alacağınız cihazı bilmiyorum ama büyük ihtimalle win 11 destekli bir cihaz olacaktır artık. Windows un kendi sitesinden iso dosyasıyla flaş bellek hazırlığını (çok basit işlem ufak bir google araması yardımcı olur) yapıp daha sonra da bazen böyle uygun win11 keyleri satılıyor onlardan denk getirip aktif edersiniz hocam. Daha farklı custom işletim sistemleri stabil debloat edilmiş fln var ama sizin için uygun olmadığını düşündüğüm için yazmadım. Kafanız karışmasın düz sistem kurun geçin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,865
Üyeler
196,834
Son üye
wartunemmerr
Geri