bugraax 80+ Bronze Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 671 Reaksiyon skoru 81 17 Mayıs 2026 #1 Sipariş ettim, sensörü falan iyi galiba ama mcu diye bir şey varmış onun bilgilerine ulaşamadım sizce iyi bir mouse mu? Oyun oynamak için aldım.
Sipariş ettim, sensörü falan iyi galiba ama mcu diye bir şey varmış onun bilgilerine ulaşamadım sizce iyi bir mouse mu? Oyun oynamak için aldım.
KaRaMbOlas 80+ Katılım 2 Mart 2025 Mesajlar 61 Reaksiyon skoru 5 19 Mayıs 2026 #2 Bende v9 pro modelini almayı düşünüyorum memnun musunuz?
bugraax 80+ Bronze Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 671 Reaksiyon skoru 81 19 Mayıs 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 KaRaMbOlas yazmış: Bende v9 pro modelini almayı düşünüyorum memnun musunuz? Devamı için tıklayın... Ya sipariş etmiştim ama iade ettim biraz önce bi türlü içine sinmedi, zaten öğrenciyim 1k falan daha koyup scyrox v6 alacağım.
KaRaMbOlas yazmış: Bende v9 pro modelini almayı düşünüyorum memnun musunuz? Devamı için tıklayın... Ya sipariş etmiştim ama iade ettim biraz önce bi türlü içine sinmedi, zaten öğrenciyim 1k falan daha koyup scyrox v6 alacağım.