Hocam teşekkür ederim oyunlarda ses kasmak için nasıl birde bunun mikrofonunu kapatabiliyormuyuz bende harici mikrofon vardahttps://wraithesports.com/products/wraith-sense-iem-kulaklik Merhaba iem kulaklık tavsiye ediyorum bu ürün gayet fiyat performans 1k lık bir kulaklıkta mikrofon dahi var pro type c uçla geliyor farkı içinde ses kartı olması ses kartıyla çok daha güzel bir ses alabilirsin asla pişman olmassın iyi günler
mikrofonu oynadığın oyunda veya kullandığın programda seçersen kulaklığın mikrofonu çalışmayacaktırHocam teşekkür ederim oyunlarda ses kasmak için nasıl birde bunun mikrofonunu kapatabiliyormuyuz bende harici mikrofon varda
ses kasmak için biraz beklenti veya kişiden kişiye göre değişir bir çok üst düzey kulaklık kullandım bir kaç tane iem kulaklık denedim çok hafifler sadece arada kulağımdan çıkartıyorum daraldığım için fiyatının hakkını vereceğinden eminim zaten referans kulaklığı oluyor iem kulaklıklar sesi en net ve doğru şekilde almanı sağlayacakHocam teşekkür ederim oyunlarda ses kasmak için nasıl birde bunun mikrofonunu kapatabiliyormuyuz bende harici mikrofon varda