Düzgün, kaliteli, faz yapısı iyi olan, min. B850 yonga setli, tavsiyem X870, X870E yongalı bir anakart alman.İşlemcim 7800x3d veya 9800x3d olacak buna göre önerirseniz çok sevinirim.
İşlemcim 7800x3d veya 9800x3d olacak buna göre önerirseniz çok sevinirim.
www.n11.com
gigabyte X870 düşünüyordum hocama ama siyahını bulamadım beyaz sevmediğim pek sıcak bakmıyordum buna benzer veya yakın performans veren siyah olsa anakart süper olurdu bir bilginiz var mıdır?Düzgün, kaliteli, faz yapısı iyi olan, min. B850 yonga setli, tavsiyem X870, X870E yongalı bir anakart alman.
Genelde B650 yeter diyenler oluyor, yetebilir de ama geçen B650 yhongalı Gigabyte Eagle anakart donanım yada fiziksel bilemiyorum, 9800x3D ye gereken gücü veremedi. Ona göre seçimini yap
Msi b850 gaming plus ile bir farkı var mı hocam yoksa bu daha iyi midir kısaca açıklarsanız sevinirimAsus Tuf Gamıng B850-Plus Wifi AMD B850 8000 MHz DDR5 Am5 ATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Asus Tuf Gamıng B850-Plus Wifi AMD B850 8000 MHz DDR5 Am5 ATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
GIGABYTE ANAKART AMD AM5 ATX X870 AORUS ELITE WIFI7 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GIGABYTE ANAKART AMD AM5 ATX X870 AORUS ELITE WIFI7 : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Usb portları daha iyidir. Gaming plusun hem usb portu az, hem de portların hızı az. Msi in bazen wifi sorunları da olabiliyor. Asusun dediğim gibi ust portları çok zengin ve hızları yüksek. Ekstra olarak 2.attığım x870 aorus da alınabilir. Hem senin dediğin siyah kriterine uyuyorgigabyte X870 düşünüyordum hocama ama siyahını bulamadım beyaz sevmediğim pek sıcak bakmıyordum buna benzer veya yakın performans veren siyah olsa anakart süper olurdu bir bilginiz var mıdır?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Msi b850 gaming plus ile bir farkı var mı hocam yoksa bu daha iyi midir kısaca açıklarsanız sevinirim
indirim olunca 13bine kadar düşüyor acelen yoksa biraz bekleyip alınabilirİşlemcim 7800x3d veya 9800x3d olacak buna göre önerirseniz çok sevinirim.
Bundan mı bahsediyorsungigabyte X870 düşünüyordum hocama ama siyahını bulamadım beyaz sevmediğim pek sıcak bakmıyordum buna benzer veya yakın performans veren siyah olsa anakart süper olurdu bir bilginiz var mıdır?
asus olanı da baya hoş ve zengin özellikleri varmış üstelik +2yıl ekstra garantisi kampanyası da vardı, sanırım tercihimi bundan yana kullanacağım teşekkürler hocamUsb portları daha iyidir. Gaming plusun hem usb portu az, hem de portların hızı az. Msi in bazen wifi sorunları da olabiliyor. Asusun dediğim gibi ust portları çok zengin ve hızları yüksek. Ekstra olarak 2.attığım x870 aorus da alınabilir. Hem senin dediğin siyah kriterine uyuyor
Ben de şahsi olarak kullanıyorum. Ekstra bir durum dışında sorun yaşayacağını düşünmüyorum.asus olanı da baya hoş ve zengin özellikleri varmış üstelik +2yıl ekstra garantisi kampanyası da vardı, sanırım tercihimi bundan yana kullanacağım teşekkürler hocam
Msi Mag Pano 100r PZ modeli. Baya büyük ve geniş bir kasa.hocam kasanızın modeli nedir ve varsa çalışırkenki fotoğrafı atarsanız çok sevinirim, baya güzel duruyor beğendim
Saolun hocam. En iyileri sizin olsunçok iyi ya siyah kasa diziyorum bende çok asil duruyor, teşekkürler hocam güle güle kullanın inşallah