Dizinin sadece adını ve az çok karakterlerini biliyorum. Mantık, senaryo ve devamlılık hatalarını dizinin fanatikleri teori üretip kapattığı için o kısmı umursamıyorlar. Eric Kripke Supernatural'ı 10 sezon daha devam ettirdi bu şekilde.Az önce izledim ve game of thrones finalinden bile daha kötüydü . O kadar çok mantik hatası var ki anlatamam .
Spoilersiz sizin de düşünceleriniz nedir ?
Geneki bitti . Böyle devam ederse izlenmezdiDizinin sadece adını ve az çok karakterlerini biliyorum. Mantık, senaryo ve devamlılık hatalarını dizinin fanatikleri teori üretip kapattığı için o kısmı umursamıyorlar. Eric Kripke Supernatural'ı 10 sezon daha devam ettirdi bu şekilde.
çok çok boşluk kaldı ve dizi çok yön değiştirdi o ilk sezondaki sert aura sanırım en sevdiğim olucakAz önce izledim ve game of thrones finalinden bile daha kötüydü . O kadar çok mantik hatası var ki anlatamam .
Malum butcher ve homelander sahnesinden sonra bitseydi 10/6 ancak devam edip boka sardı 10/2.Az önce izledim ve game of thrones finalinden bile daha kötüydü . O kadar çok mantik hatası var ki anlatamam .
@KaganKK06Malum butcher ve homelander sahnesinden sonra bitseydi 10/6 ancak devam edip boka sardı 10/2.
Olm ben dizi mizi filan izlemiyom beni niye etiketledin en layık adam @BixiBlake
Yıldız ışığı giga chad zaten.4. sezondayım
yıldız ışığı ve anne sütü başka biri olmuş
Kesirleri yanlış yazmışya ondanOlm ben dizi mizi filan izlemiyom beni niye etiketledin en layık adam @BixiBlake