Bedelli Askerlik İçin Alınması Gereken Şeyler

coldplay

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
261
Bedelli askerlik için teslim olurken yanımızda bulunması gereken ürünler / eşyalar nedir? neler götürebiliriz ve götürmemiz gerekir?

boynuna asabileceğin delikli ipli cüzdan, başkada bişi gerekmiyor geri kalan herşeyi veriyolar zaten, tek bıçaklıyla çatır çutur traş oluyosun,
ben 2018-2019 dönemlerinde gittim ptt kartı cıkarttırmıslardı ona para atmıstık ve nakit tutmustuk yanımızda şuan biş değiştiyse bişi diyemem

nakit geçmiyor troy geçmiyor
düzgün traş bıçağı ve tıraş kolonyası al
canım sıkılır diyorsanda bir kitap

her birlikte herşeyi vermiyorlar sen mutlaka hazırlıklı git sonra orada öyle kalma,
terlik şort atlet boxer asma kilit havlu traş bıçağı sabun duj jeli şampuan çorap vs kısaca temel ihtiyaç neyin varsa götür

en önemlisi sevk kağıdın. o olmadan geldiği için askerliği uzayan oldu. ben amasyada yaptım. tuşlu telefon konusu rahattı sim kart konusunda endişelerim vardı ama sıkıntı yapmadılar. powerbank götürdüm birde yanında rahat oldu şarj için sıra beklemedim. Nakit para yasak zaten bir iki kart götür. 100-150 li ıslak mendil(bot, dolap silmek gibi işlere iyi oluyor), kolonya, ülkerden iyi pastil, yeterli adet çamaşır fanila, mavi yastık kılıfı, hassassan çarşaf, havlu. tıraş çantası ve içinde 2-3 tane başlıklı bıçak fazlasıyla yetti bana. köpük şampuan diş fırçası macunu verdilerde ben götürdüklerimi kullandım. tuvalet kağıdıda yok sen götüreceksin ama zaten satılıyordu. en önemli şeyde haftasonu falan vakit geçirmeye bir şeyler. kitap bulmaca kitabı dergi falan.

herkes diyor zatende askercell muhabbetine kanma çok sıkıntı çekiliyor.

nereye gidiyısun dostum?

Arkadaşın dediği gibi ipli cüzdan, askerlik yaptığın yere göre askercell almadan tuşlu telefona izin vermeyebilirler, o yüzden askercelli gitmeden bir bayiiden çıkarttır, askeriyede çok sıra olur alman uzun sürer. Kendi hattını kot pantolonun küçük cebine koyarsın girersin ama askercell ile 30 dk görüşme yap mutlaka, bizde askercell kullanmayınca sormuştu komutanlar niye hiç konuşmadın diye. Nakit 200-300 tl tut yine ama hiçbir yerde nakit geçmiyor, her şey kredi kartı ile alınıyor (Kredi kartın troy olmasın, troy geçmiyor). Tabanlık ve topuk vatkası götürmende fayda var, ben iskenderunda yaptığımda bize bot değil kundura vermişlerdi, kundurada çok işime yaramıştı. Ayak parfümü alabilirsin koku için. ben 15 erli iç çamaşırı götürmüştüm her 2 günde 1 değiştiriyordum. Islak mendil normalde yasak ama girişte bir şey demiyorlar. Tuvalet giderine atma ama ıslak mendil hayat kurtarır orada. Aferin sinüs götürebilirsin, yasak ama şansını dene. traş köpüğü falan veriyorlar, kaliteli de veriyorlar hatta ama istihkak bize 3-4 gün sonra verildi. 4 gün boyunca sadece su ile kesemeyecek kadar gür ve sert sakalın varsa 4 günlük traş köpüğü falan alabilirsin. Eğer sigara kullanıyorsan sakın bandrolsüz sigara alma, ben 2 karton almıştım kaçak, iki kartona da kapıda el koydular. Genel olarak böyle ya, hayırlı tezkereler

Bedelli askerlik için teslim olurken yanımızda bulunması gereken ürünler / eşyalar nedir? neler götürebiliriz ve götürmemiz gerekir?
nereye gittiğinden bağımsız iyi bir güneş kremi

Hangi orhanoğlu er olduğuna bakar içeri ne alıp almadıkları. Kendilerine alacak bir şey varsa alıyorlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ilaç kategorisinde olan kremleri almıyorlar diye biliyorum
Ben fito sokmuştum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,165
Üyeler
196,905
Son üye
Emrecolakk55