🔥İndirim Lexar Nq790 2tb Gen 4 Ssd 10.066 Tl 6-9 Taksit

Sistem kurmasan bile DRAM'li bir ssd normal ssd'den daha performanslı olur ve daha uzun ömürlü olur. DRAM'siz almayın aldırmayın.
Hocam bence bu dediklerin eski dramsiz ssd'ler için geçerli bir düşünce. HMB (Host Memory Buffer) özelliği ile Dramli bir ssd i gibi ramden alarak yapıyor. Lexarın 2tb olmasından dolayı yazma ömrü 1200tbw ken. Kc3000 için 800tbw.

Dram'de bu kadar abartılacak bir şey yok. Dram yerine aynı fiyata 2 kat hafıza alıyosanız ömre çok daha pozitif etki eder. 3-4 senedir kullandığım bütün diskler dramsiz, daha sorun yaşadığım olmadı. Video editörseniz, çok yaz çiz oluyosa başka, ama sen ben gibi standart kullanıcıların dram kovalamasına gerek yok.

Sistem kurmasan bile DRAM'li bir ssd normal ssd'den daha performanslı olur ve daha uzun ömürlü olur. DRAM'siz almayın aldırmayın.
Dram olup olmadığını başlıktan anlıyabiliyormuyuz. İndirimler hemen bitiyorya bide model adını yazınca tam nerde yazıyor dram hocam

Dram olup olmadığını başlıktan anlıyabiliyormuyuz. İndirimler hemen bitiyorya bide model adını yazınca tam nerde yazıyor dram hocam
Biraz araştırmak gerekiyor. Konu sahibi araştırıp belirtebiliyor bazen. Şahsen ben yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,089
Üyeler
196,889
Son üye
tars
Geri