GGbaba
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,389
yok açık yahu kutusu o sadeceO monitörü hala açmadınmıGarantisi biticek
yok açık yahu kutusu o sadeceO monitörü hala açmadınmıGarantisi biticek
Hocam kime haber ediyon adam kamyon yanaştırdı vatana ne var ne yoksa telefonla şubeden netten havale ile faks ile ne var ne yoksa aldılar zatenBütün arkadas gruplarına haber veriyordum tam da.
Valla bayadır foruma girmiyorum, sürekli indirim kaçırıyormuş hissiyatı vermeye başlamıştı, bende ara verdimyok açık yahu kutusu o sadecesen nerelerdeydin özlettin kendini
Gitsem ve boşuna gitmiş olsam orada birine kötü patlardımForum İstanbul vatan'a ayırttım 1 saate geliyorum dedim tamam abi ayırdım sana dedi, 30 dakikada gittim ben yokken arkadaşlar satmış dedi, biri internetten satılmış dedi. Muhtemelen anlayan biri fiyatı söyleyince kendilerine almakta karar kıldılar.
Herkes kalbinin ekmeğini yer hocam, Dünya malı için kalp kırmaya gerek yok.Valla bayadır foruma girmiyorum, sürekli indirim kaçırıyormuş hissiyatı vermeye başlamıştı, bende ara verdim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Gitsem ve boşuna gitmiş olsam orada birine kötü patlardım![]()
Ya elimde yok diyecek yada beni getirtmeyecek. Trafik çektiripte beni 2 saat yol yaptırıpta abi satılmış ayağı çekerse onun için tatsız olurHerkes kalbinin ekmeğini yer hocam, Dünya malı için kalp kırmaya gerek yok.
30k aldığın 9070 miAlıntıyı görüntüle
Xtmiz yok ama ameliyat devam ediyor
aynısını yaşadık hocam ilk başta stok var dediler kart elimizdeydi ödemeyi yapmaya gittiğimizde başka mağazadan almışlar denildiValla yağmurda koşa koşa Tekirdağ şubesine gittim. Sırılsıklam oldum. Kart gözümün önünde ama başka mağazadan satın alım yapılmış. Çocuklar sağolsun bir saate yakın uğraştı. Ama iptal edilemedi. Başka mağaza satışı olmamalı bence. Ne diyelim kısmet. Ufak çaplı bir heyecan oldu bana, ya olursa diyealabilene hayırlı olsun.