🔥İndirim Penta Tandem 4k 240hz Msı Mag 321up X24 44.134 Tl

tayfun hocam bu oledlerdeki yazı sorunu macosdede oluyor mu yoksa sadece windwosa ait bir özürlülük mü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Tayfunns

Mpg ile aynı monitörler. Ufak tefek farklar var sadece. MPG ve mag demek farklı monitörler olacağı anlamına gelmiyor. Mpg274urdfw e16m ve mag274updf e16m aynı monitörlerdir. Tasarım, port vb farklılıklar var. Aynısı MSI anakartlarda falanda oluyor. MSI tomahawk ile mpg edge anakartlarda mpg edge beyaz model aslında tomahawk siyah mag modelin beyaz ve rgb eklenmiş hali mesela. Zaten önceki mesajında attığın üründe mag olan onun için söyledim. Aynı ürünü tekrar paylaşıp tekrar sormuşsun.

tayfun hocam bu oledlerdeki yazı sorunu macosdede oluyor mu yoksa sadece windwosa ait bir özürlülük mü

@Tayfunns
Var diye biliyorum.

@Tayfunns Üstad bunun 27'' muadili var mıdır? Son nesil bir oled almak istiyorum. Yoksa bunu sipariş etmeyi düşünüyorum. Bu başlıkta konuştuğunuz @Loky hocamın PG27UCDM monitoru bunun muadili sayılıyor sanırım. Ama daha pahalı olduğu için onu almak istemiyorum.

Satın alan arkadaşların olumlu-olumsuz yorumu varsa lütfen belirtsin.

@Tayfunns Üstad bunun 27'' muadili var mıdır? Son nesil bir oled almak istiyorum. Yoksa bunu sipariş etmeyi düşünüyorum. Bu başlıkta konuştuğunuz @Loky hocamın PG27UCDM monitoru bunun muadili sayılıyor sanırım. Ama daha pahalı olduğu için onu almak istemiyorum.

27'si çıkmadı. Oled üreticileri biraz garip.
Bir sene onun 27'si güncelleniyor diğer sene 32'i gibi.
Adamlar yeni displayport yapınca bile onu yeni model diye satıyor.
27'si muhtemelen seneye gelir artık.
Yeni nesil kaplama varken rog sevdalısı değilseniz pg27ucdm alınmaz artık.

27'si çıkmadı. Oled üreticileri biraz garip.
Bir sene onun 27'si güncelleniyor diğer sene 32'i gibi.
Adamlar yeni displayport yapınca bile onu yeni model diye satıyor.
27'si muhtemelen seneye gelir artık.
Yeni nesil kaplama varken rog sevdalısı değilseniz pg27ucdm alınmaz artık.
Teşekkür ederim. Dp 1.4 olması sorun mu? Chatgpt 3-4 yıl için yeterli dedi.

27'' çıkmadı
Teşekkür ederim. Dp 1.4 olması sorun mu? Chatgpt 3-4 yıl için yeterli dedi.
Sorun değil

@Tayfunns Hocam benim sistemime göre hikayeli oyunlar ve diğer işler için ne önerirsin şuan main monitörüm imzamda yazıyor zaten. Sistemimde belli uzun vadede 2K mı 4K mı yoksa IPS mi Oled mi ne önerirsin*

@Tayfunns Hocam benim sistemime göre hikayeli oyunlar ve diğer işler için ne önerirsin şuan main monitörüm imzamda yazıyor zaten. Sistemimde belli uzun vadede 2K mı 4K mı yoksa IPS mi Oled mi ne önerirsin*
4k oled 😁

4k oled kullanmadım ama 2k oledi neden bu kadar gömüyorsunuz anlamış değilim 4080super ekran kartım var 280hz 2k oledi her oyunda sınırlarına getiremiyorum 60fps oyun oynamak için 4k mı alınır. DLSS FG açıyorsun her oyunda FG açamıyorsun gerçekliği bozuyor tamamen war thunder oynuyorum ben FG açınca 1km uzaktaki tanklar yapay frame e denk gelince göremiyorsun seni vuruyor sende bakıyorsun öyle avel avel

4k oled kullanmadım ama 2k oledi neden bu kadar gömüyorsunuz anlamış değilim 4080super ekran kartım var 280hz 2k oledi her oyunda sınırlarına getiremiyorum 60fps oyun oynamak için 4k mı alınır. DLSS FG açıyorsun her oyunda FG açamıyorsun gerçekliği bozuyor tamamen war thunder oynuyorum ben FG açınca 1km uzaktaki tanklar yapay frame e denk gelince göremiyorsun seni vuruyor sende bakıyorsun öyle avel avel
Fg ben kullanmıyorum. 2k da DLSS açmak ile 4k da DLSS açmak arasında dağlar kadar fark var. 4k da DLSS performans modu 2k dlaa (native) den bile daha iyi. Ayrıca 4k dlss performans ve 2k dlaa aynı FPS yi veriyor. Yani 60 fps değil.

Fg ise beğenmiyorum görüntüyü bozuyor gecikme ekliyor vs

30k ya 2k oled almak yerine 35k ya 4k oled almak daha mantıklı. Fiyatlar düştü 4k tarafında. Gerçi sen bedavaya aldın orası ayrı. 😃

PT hem 2k da hem de 4k da fps yi aşırı düşürüyor. Bu yüzden 2k da bile pt açmadım.

Çoğu kişi 4k pt fps değerlerine bakıp böyle oyun mu oynanır diyor.

Optimize ayarlar tercihim.

hocam ama 4k oled için ilerleyen zamanlarda sadece 60 fpsle oynamak için biraz fazla olmaz mı ayrıca oled mi daha fazla dayanır yoksa IPS ekran mı
Rdr2 yi 30 FPS oynayanlar var hala 60 fps kötü değil. DLSS ile 4k oynamak zor değil bayağı kolay. Dayanıklılık kısmı IPS de daha iyi ancak kesin daha çok dayanır diyemeyiz. Elektronik şans işidir.

Ben ikisinide kullandım 4k RT (pt değil) optimize ayarlar + dlss (FG değil) en dengelisi.

İstemeyen 2k alabilir bu benim nacizane görüşüm.

Geri