🔥İndirim Adata Xpg Sx8200 Pro 1tb SSD 5959tl

Şu gen ve dram meselesi bana boş gelmeye başladı elime sistem geçtikçe deniyorum. Casual kullanıcı için filtrelere çok da gerek yok gibi.
Hocam gen çok önemli değil gerçekten çünkü gen olayı ilk yazılan birkaç gb boyutu etkiliyor ve iops değerleri anlamında pci-e 3 modeller içerisinde de oldukça hızlı modeller var.

Dram ve SLC cache ise, yüksek hızda yazılabilecek verinin ne kadar büyük olacağını doğrudan etkiliyor ve IOPS değerlerini yükseltiyor. Bu yüzden özellikle ana disk olarak kullanılacak bir SSD modelinde dram olursa performans ve tepkisellik olumlu anlamda etkilenir.

• Beğen
Reaksiyonlar: AMYG
İhtiyaç var ise alın geçin bence oyun depolama olarak exceria g2 2tb var 2100/1700 mbit sn bir ara 300gb c için bölüp geri kalanı yine oyun depolama olarak kullandım yine yetiyordu konudakinin hızı daha iyi o nedenle her türlü iş görür ama bütçesi ve zamanı olan bekleyebilir . Son olarak kampanya denk gelmediği müddetçe bence yakın zamanda ssd fiyatları genel olarak düşmesi zor .

şu an o satılsaydı paylaşmazdım zaten :)
Pckolik'den 30.11.2025 tarihinde satın alınmıştır. 1 yıl 6 ay garantisi kalmıştır ve faturalıdır. hocam bune gözünü seveyim. Bu al - satın ötesinde ben al satcılara kızmam aslında. Kardeş turşusunumu kuruyorsun ilana bak ya :)

Şu gen ve dram meselesi bana boş gelmeye başladı elime sistem geçtikçe deniyorum. Casual kullanıcı için filtrelere çok da gerek yok gibi.
Dram önemli hocam yanlış yönlendirme yapmayalım. Disklerin kullanımı ve kalan ömrü ortada.

1779793500118.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,895
Üyeler
196,844
Son üye
caner1983
Geri