Yandex Ai Bynogame 200tl Hediye Kartı

ben beceremedim kurdum da altın piyasaını araştırdınca da hiç puan falan vermiyor ve hiçbir görew yapılamıyor boşuna indirmişim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

++ fake task
Kendim dahil yapıyorum dostum ya önceden kullanmışsındır veya hesap açmadan deniyorsundur.

dostlar uygulama ıcındekı gorevlerı tamamla demıs gorevlere bakanlar ne oldugunu soyleyebılırmı ve 24 saat dedıgınız olay nedır?
hocam şimdi rastgele konular var işte zaten görevi yap diyince yapay zekaya otomatik prompt atıyo .Senin sadece yapman gereken Görevi yap demek sonra otomatik promptu o gönderiyor yapay zekaya. bazen Görev olarak fotoğraf çekerek yaptırıyor. 5tane görev 24 saatte 1 görev yapabiliyorsun. 5 gün boyunca her gün görevleri yaparsan 200tl bynogame çeki veriyor

Önceden 1 yıllık pazarama plus kodubiçin yapmıştım, bunu da yapsam verir mi

migrosu yapmıştım 1,5-2 ay olduydu pazaramayı o hatla yapamamıştım. bunu deneyelim bakalım

Geçen buna benzer bir kampanya oldu yandex'i main search engine yaparsanız 200TL veriyordu. Yaptım geldi, kullandım.
Bu kampanyayı da yapabilirsiniz gelecektir.

Konudan bağımsız;
Eski kampanyaya katılan buna da katılabiliyor mu?

hocam şimdi rastgele konular var işte zaten görevi yap diyince yapay zekaya otomatik prompt atıyo .Senin sadece yapman gereken Görevi yap demek sonra otomatik promptu o gönderiyor yapay zekaya. bazen Görev olarak fotoğraf çekerek yaptırıyor. 5tane görev 24 saatte 1 görev yapabiliyorsun. 5 gün boyunca her gün görevleri yaparsan 200tl bynogame çeki veriyor
tesekkur ederım bılgılendırmen ıcın

Geçen buna benzer bir kampanya oldu yandex'i main search engine yaparsanız 200TL veriyordu. Yaptım geldi, kullandım.
Bu kampanyayı da yapabilirsiniz gelecektir.

Konudan bağımsız;
Eski kampanyaya katılan buna da katılabiliyor mu?
arama motorundaki ise oluyor galiba ama ai üzerinde daha önce katıldıysanız olmuyor.

Şimdi bu kampanya baya bir önce de gelmişti bynogame olarakta ama aklımda söyle bir soru işareti var. Şimdi yeni yapacak olanlar daha önce bunu yapmamış olanlar için bir sıkıntı yok ama önceden yine bynogame kampanyasına katılanlar bilirki her bynogame hesabı(numara başına) sadece bir bynogame kodu girebiliyordu aynı kodu giremiyorduk diyelim ki kampanyadan kodu aldık tekrar girebilecekmiyiz önceki hesapta kullandığımız kodu tekrardan. Biraz karışık oldu umarım anlatabildim.

Bynogame’de satın alımlar kısıtlanmış alışveriş kartı filan alacak olan varsa hiç uğraşmasın.
1779463090335.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,045
Üyeler
196,879
Son üye
jeagereren
Geri