🔥İndirim .

amazon depodan 100kya 5090 astral düşüren adamlar var burada onlar bile alamıyor itopya ürünlerini

amazon depodan 100kya 5090 astral düşüren adamlar var burada onlar bile alamıyor itopya ürünlerini

Şöyle diyim bunu alan bile burdandır kesin :kekw:

1779471768228.webp

Gerçekten indirim varsa bile 9900x i kaçırdım. Paraf kartım yoktu daha bugün kart basımı sağlandı günlerdir 9700x indirimi kovalıyorum ama bir türlü denk gelmedi. Belki 11k civarına düştüğü olmuştur ama karta taksit yok diye almamıştım. 1 aydır bu fiyatlarda zaten ama taksit yakalayamıyordum. İndirim sayılmasa da daha fazla beklememek için 6 taksit 12500 liraya satın aldım.

Anakart veya işlemcileri al-sat için alıp satmak isteyen arkadaşlar varsa ulaşabilir mi ben bir türlü satın alamadım bu itopyadan hiçbir şey

Anakart veya işlemcileri al-sat için alıp satmak isteyen arkadaşlar varsa ulaşabilir mi ben bir türlü satın alamadım bu itopyadan hiçbir şey
itopyanın kendi çalışanları alıyor zaten hocam ondandır

İtooya denen firmayı tebrik etmek lazım. Bedavaya reklam yaptı bedavaya nefret düşmanlık kazandı.

Bunların web sitesindeki satış mantığı şöyle olabilir. Açılan stok kadar kişi sepete ekleyince diğer kişiler indirimi göremiyor. Neden bölye yapılmıştır Tahminimce diğer türlü olsa site kilitlenmezse olanlarca kişi beki 100den fazla kişi aynı anda sepete ekleyecek ödeme yapacak ama stok sayısı gerçekte varsa bile 1 tane falandır diğer kişilere satılanlar iptal edilecek. Tepki çekecek bunu önlemek için site böyle tasarlanmış olabilir.

Peki ödemeden önce stok kontrolü yapıp ödeme yapılamaz mı? Yapılır ama banka sayfasına yönlendirme sırasında bankaların bildirim SMS süresi 180sn olan var o arada onlarca kişi alabilir.

Ben olsam şaibeli kişilere satılmış gösteeceğime çekiliş yaparım herkese açık kazananlar asil ve yedek adaylara parayla satarım . Herkese açık olduğu için kimse itiraz edemez. O zaman da firma bot basıp kendine çıkmasını sağlayabilir. Ama o zaman iş şansa kalıyor.

Yap canlı yayında çekiliş bitsin bu dertler. Bu kadar milyonlar harcanıyor yatırım yapıyorlar basit çözüm sunmıyorlar kapasiteleri bu kadar.

:cool: Danışmanlık verilir.

Yıllardır alışveriş yaparım sadece bir firmadan paramı thh ile zorla geri alabildim diğerleri iptal durumunda parayı geri yatırdı. Sizde bu firma hangisi? Tahminlerizi bekliyorum. ;)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,865
Üyeler
196,834
Son üye
wartunemmerr
Geri