🔥İndirim 9950x3d Tray İşlemci - 28.041,07 Tl 🔥

hayır değil. n11 de yeni bir satıcıydı. kutulu amd işlemcilerde satıcı çok önemli değil. garanti direkt amd global garantisi kapsamında (seri nosunu amd sisteminde sorgulatıp görebiliyorsunuz). tray işlemcilerde çok önemli satıcı. çünkü direkt amd garantisi olmuyor. satıcı ile başbaşa kalıyorsunuz tray işlemci garanti sürecinde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

geekbench hiç yapmadım. stok halde 42000 civarı almıştı cb r23. negatif curve sonrası 45089 aldı skor. Ama fanları biraz daha erken %100 soğutmaya alırsam puanın yükseleceğine eminim. şu anki fan eğrisi profiline göre biraz geç %100 fan devrine geçiyor. 2 haftadır corecycler ile çekirdek çekirdek negatif curve ile ilerliyorum adım adım. şu an ccd0 -20 ve ccd1 -25 ile stabill görünüyor test prog ve oyunlara göre. bir kaç gün/hafta tam stabil olduğuna emin olunca -25/-30 deneyeceğim. fclk 2200 ile de ram tarafında imc iyi çalışıyor.
dürüst olmak gerekirse r23 testi r24 testi bir kıyas açısından bana pek bir fikir sunmuyor. diğer 9850x3d lerin skorlarından farklı mı acaba? diye merak etmiştim.

dürüst olmak gerekirse r23 testi r24 testi bir kıyas açısından bana pek bir fikir sunmuyor. diğer 9850x3d lerin skorlarından farklı mı acaba? diye merak etmiştim.
9850x3d hakkında fikrim yok. cb r23 skoru fabrika çıkış verisine göre %5-10 arası daha performanslı. yani bu farka bakarak yorumlayaak olursak çok çekirdekli bir işlem yaptığınızda (render, video edit vs gibi) %5-10 arası daha hızlı olacak işleminiz. Bu işlerle uğraşanlar için bir anlamı vardır. Benim için sadece psikolojik bir ferahlama :)

Olurmu ben görmedim kusura bakma. Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan. tabii ki ülke ekonomisinde her şey için geçerli Alınmış olan mal alınmıştır ve zarar ettirmez. İçin rahat olsun. Sözüm satın almamış olanlara tabii ki. Yoksa fiyat avantajı ortada :)

Ben hep mesajları okurum burayı takip ederim ama yorum yapmazdım pek. İçimden geldi yazmak istedim. Ama dediğim gibi hayırlı olun kardeşim alınmış alınmıştır takılma sen :)
teşekkür ederim eksik olma :) hedefim 9950x di benimde indirim bekliyordum dün itopya şov yaptı sağolsun. Bende bunu tercih ettim yanınada Rx6700 üm var ohh mis

9850x3d hakkında fikrim yok. cb r23 skoru fabrika çıkış verisine göre %5-10 arası daha performanslı. yani bu farka bakarak yorumlayaak olursak çok çekirdekli bir işlem yaptığınızda (render, video edit vs gibi) %5-10 arası daha hızlı olacak işleminiz. Bu işlerle uğraşanlar için bir anlamı vardır. Benim için sadece psikolojik bir ferahlama :)
Biraz daha ferahlamak isterseniz eğer bir https://www.geekbench.com/ yapabilirsiniz. Diğer 9850x3d lerin sonuçlarınıda https://browser.geekbench.com/search?q=9850x3d buradan inceleyebilir ve sisteminizle kıyaslayabilirsiniz. :kappa:

14900k dan buna geçmeye gerek varmı am5 bi anakar çekip
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

x olmuş neyse manasız :D

Son düzenleme:
Ram timinglerinide paylaşabilir misin ? https://zentimings.com/
Açıkçası bu işlemcinin maksimum nereye günlük kullanımda olabilirini merak ediyorum. Ayarların bu arada nası? percore curve optimizer mı yoksa all core negatif mi ? galiba per core değil direkt hepsine negatif verdin.
CPU
pbo advanced - motherboard limit
ccd0 -20 per co
ccd1 -25 per co
cpu da başka ayar yok.
RAM
* vddio 1,20 olacak (zentimings yanlış gösteriyor)

Ekler

• ZenTimings_Screenshot_29659250.1901539.webp
    ZenTimings_Screenshot_29659250.1901539.webp
    59 KB · Hit: 11
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,907
Üyeler
196,848
Son üye