Boştayken Bile Fare Donuyor

Reaksiyon skoru
2
bilgisayarım laptop MSI GF63 THIN 12UCX-427XTR i5-12450H 8 GB 512 GB SSD RTX2050 15.6" Full HD Gaming Laptop. Ve boştayken bile acayip kasıyor fare bile kasıyor yani boşta bile 1 fps gibi ve çok ısınıyor bilgisayar fan deliler gibi bağırıyor ram 8gb idi 24gb a yükselltim daha yeni termal bakımlarınıda yeni yaptırdım bugün ne bu hata anlamıyorum boşta donmalar aşırı ısınma fan bağırma bune ya oyun bilgisayrı diye aldık şu hale bak

bilgisayarım laptop MSI GF63 THIN 12UCX-427XTR i5-12450H 8 GB 512 GB SSD RTX2050 15.6" Full HD Gaming Laptop. Ve boştayken bile acayip kasıyor fare bile kasıyor yani boşta bile 1 fps gibi ve çok ısınıyor bilgisayar fan deliler gibi bağırıyor ram 8gb idi 24gb a yükselltim daha yeni termal bakımlarınıda yeni yaptırdım bugün ne bu hata anlamıyorum boşta donmalar aşırı ısınma fan bağırma bune ya oyun bilgisayrı diye aldık şu hale bak
Mouse kaç k hz ?

Mouse kaç k hz ?
sorun mouse ta değil laptop un kendi dokunmatiktede aynı oluyo ve çok kasıyor aşırı derecede kasıyor hangi tuşa basarsam basayım donuyor ses tuşu olsun yani bilgisayarı hep 1-5 fps kullanmak gibi bir şey

işlemcide herhangi bir oc ya da uv varsa gerı stok halıne getır

Kime yaptırdın bakımları

biseyi yanlis takmistir kesin islemci bakimdan sonra ilk kullanimlarin mi yoksa azda olsa vakit gectimi ve islemci nasil cok isiniyorumu ona bi bakabilirmisin

biseyi yanlis takmistir kesin islemci bakimdan sonra ilk kullanimlarin mi yoksa azda olsa vakit gectimi ve islemci nasil cok isiniyorumu ona bi bakabilirmisin
sorun bakımda değil sadece artı ram taktırdık kendimiz aldık 16+8 ve termal macunları değişti sadece bakımdan öncede böyleydi yani direk bilgisayarda bi sorun var yapmama gereken bi ayarmı var onu bilmiyorum işte yani tamam 2050 çok iyi bi kart olmasa bile boşta bile kasacak kadar değildir dimi yani?

Ofis laptoplari boşta kasmıyor bir anormallik var
sorun bakımda değil sadece artı ram taktırdık kendimiz aldık 16+8 ve termal macunları değişti sadece bakımdan öncede böyleydi yani direk bilgisayarda bi sorun var yapmama gereken bi ayarmı var onu bilmiyorum işte yani tamam 2050 çok iyi bi kart olmasa bile boşta bile kasacak kadar değildir dimi yani?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bilgisayarcıya yaptırdım
Yanlış yapmış olmasın bakimini

Ofis laptoplari boşta kasmıyor bir anormallik var

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yanlış yapmış olmasın bakimini
dostum bakımdan öncede böyleydi bakımla alakası yok yani bakımdan öncede böyleydi boşta donuyor kasıyor 1-5 fps yani bakımla alakası yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,052
Üyeler
196,879
Son üye
jeagereren
Geri